PIZZERIA MALO MISTO smještena u Sinj nudi veliki izbor ukusnih pizza u ugodnom ambijentu, Splitsko-dalmatinska županija
Restorani
Kontakt podaci
21230 Sinj, HR
VRLIČKA 59
Telefon: 021 / 826033
Mobitel: 098 / 1617340
Web stranica:
Odgovorna osoba: Branko Kelava
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1997
Zaposlenih: 5
Djelatnost (NKD): 56.10 Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane
MBS: 91028850

Radno vrijeme

Pon - Sub : 7:00 - 23:00
Ned : 16:30 - 23:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama


PIZZERIA MALO MISTO VL. BRANKO KELAVA
 u ugodnom ambijentu nudi velik izbor ukusnih pizza i toplih sendviča. Osim u unutarnjem dijelu gosti mogu uživati i na prekrasnoj terasi pizzerije. 

Stručno i ljubazno osoblje pomoći će vam kod odabira između velikog izbora raznih vrsta pizza, uz koje možete naručiti i dodatke po želji.
Uz sve to imaju i velik izbor toplih i hladnih napitaka po povoljnim cijenama.

PIZZERIA MALO MISTO nalazi se na adresi Vrlička 59 u gradu Sinju, na području Splitsko-dalmatinske županije.

Topla atmosfera i bogata ponuda pizza, toplih sendviča, dođite i uvjerite se sami- Pizzeria MALO MISTO Sinj!


PIZZA
Tražite li ukusnu pizzu u gradu Sinju, dođite u Pizzeriju Malo Mi...
SAZNAJ VIŠE
PIZZA IZ KRUŠNE PEĆI
Velik izbor ukusnih pizza iz krušne peći nudi PIZZERIA MALO MISTO...
SAZNAJ VIŠE

Galerija

Pizzeria malo misto sinj 2
Pizzeria malo misto sinj 3
Pizzeria malo misto sinj 4
Pizzeria malo misto sinj 5
Pizzeria malo misto sinj 6
Pizzeria malo misto sinj 7
Pizzeria malo misto sinj 8
Pizzeria malo misto sinj 9
Pizzeria malo misto sinj 10
Pizzeria malo misto sinj 11
Pizzeria malo misto sinj 12
Pizzeria malo misto sinj 13
Pizzeria malo misto sinj 14
Pizzeria malo misto sinj 15

Lokacija 

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje