FM AUDIO obrt za trgovinu, servis, ugradnju audio video opreme i usluge, vl. Đorđe Marković

FM AUDIO obrt za trgovinu, servis, ugradnju audio video opreme i usluge, vl. Đorđe Marković, Šibenik, prodaje i ugrađuje kvalitetnu audio-video opremu
TV, audio-video oprema
Kontakt podaci
22000 Šibenik
KRALJA ZVONIMIRA 96
Telefon: 022 / 332151
Mobitel: 091 / 5123715
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2013
MBS: 97403881

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 3)
Komentari

O nama

FM AUDIO obrt za trgovinu, servis, ugradnju audio video opreme i usluge, vl. Đorđe Marković bavi se prodajom i ugradnjom kvalitetne audio i video opreme. Svoj posao odrađuju kvalitetno i pouzdano na zadovoljstvo mnogobrojnih klijenata.
U ponudi ima velik izbor HI-FI kućne tehnike, HI-FI komponente, HI-FI zvučnike, HI-FI i mikro sustave.

Obrt za trgovinu, servis, ugradnju audio video opreme i usluge FM AUDIO, vl. Đorđe Marković osnovan je 2013. godine i do danas uspješno posluje u poslovima prodaje i ugradnje povoljne i kvalitetne audio i video opreme.
Gospodin Đorđe Marković bio je dugogodišnji voditelj tehnike Radio Šibenika koji se je prvi put u eteru čuo davne 1968. godine.

Obrt FM AUDIO sa sjedištem se nalazi u gradu Šibeniku, a posluje i na području cijele Šibenske županije.

Kvalitetna i povoljna audio i video oprema-obratite se s povjerenjem FM AUDIO, vl. Đorđe Marković, Šibenik!
AUDIO OPREMA
Prodaja, servis i ugradnja audio opreme usluge su koje pruža FM AUDIO obrt za trgovinu, servis, ugradnju audio video opreme i usluge, vl. Đorđe Marković iz Šibenika. Trebate li kvalitetnu i povoljnu audio i video opremu te servis i ugradnju iste u gradu Šibeniku, obratite se s povjerenjem. Vlasnik obrta FM AUDIO Đorđe Marković bio je dugogodišnji voditelj tehnike Radio Šibenika.
SAZNAJ VIŠE
HI-FI KOMPONENTE
FM AUDIO obrt za trgovinu, servis, ugradnju audio video opreme i usluge, vl. Đorđe Marković iz Šibenika ima velik izbor HI-FI komponenti za svakog istinskog audiofila. U ponudi su pojačala, receiveri, linije, CD playeri, pretpojačala i tuneri najboljih svjetskih brendova. Velik izbor vrhunske Hi-Fi i video opreme prema vašim potrebama i ukusu. Visoka kvaliteta reprodukcije glazbe, s minimalnom distorzijom zvuka.
SAZNAJ VIŠE
HI-FI KUĆNA TEHNIKA
Za vrhunski doživljaj glazbe, onako kako je to glazbenik zamislio, potrebna je vrhunska HI-FI i video oprema koja će zvuk i sliku vjerno prenijeti u naš dom. Prodaju, ugradnji i servis audio i video oprema obavlja FM AUDIO obrt za trgovinu, servis, ugradnju audio video opreme i usluge, vl. Đorđe Marković iz Šibenika.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: HI-FI I MIKRO SUSTAVI , RAZGLASNA TEHNIKA , RAZGLASNI SUSTAVI , SERVIS AUDIO OPREME , SERVIS AUDIO, TV I VIDEO OPREME , VIDEO EKRANI , VIDEO OPREMA , VIDEO PROJEKTORI , ZVUČNICI

Galerija

trgovina, servis i ugradnja audio video opreme
razglasna tehnika i sustavi

Kontakt i lokacija (FM AUDIO obrt za trgovinu, servis, ugradnju audio video opreme i usluge, vl. Đorđe Marković)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...