DŽAMBO STAKLO d.o.o.

Tvrtka DŽAMBO STAKLO d.o.o. iz Šibenika, bavi se obradom i izradom staklenih proizvoda
Staklo i stakleni proizvodi
Kontakt podaci
22000 Šibenik, HR
GORIČKA 24, PODI - INDUSTRIJSKA ZONA - ŠIBENIK
Telefon: 022 / 337160
Odgovorna osoba: Živko Mikulandra
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2006

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,57 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Brojne ugledne reference, koje između ostalih čine: Hrvatske vode Split, Hotel Panorama Šibenik, Zračna luka Split, Medicinski fakultet Split, Eurodom Osijek, Hotel Leone Poreč i mnogi drugi, dokaz su kvalitete šibenske tvrtke DŽAMBO STAKLO d.o.o. za obradu i izradu staklenih proizvoda. U modernom pogonu Džambo staklo d.o.o., putem nekoliko strojeva, odvija se proizvodnja kaljeva zakrivljenog stakla, kaljeva ravnog stakla, laminiranog-ljepljenog stakla, izolacijskog stakla, emajliranog stakla, stakla za balkonske ograde, stakla za kuhinjske interijere te staklena vrata i sitotisak. DŽAMBO STAKLO d.o.o. -dugogodišnja tradicija u obradi stakla i izradi proizvoda od stakla-vaš provjereni partner!

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
DŽAMBO STAKLO d.o.o.

Komentari korisnika (1)

Ante Curavic

Postovani , Dali radite isto i okvire za Izo stakla meni bi trebalo 2×1 dva komada fiksna za teracu u brodarici i koja bi bila cijena sa postavljanjem? Pozdrav Ante.

Želite više detalja o Vašoj tvrtki?

Prikaz svih kontakt podataka s mogućnošću izmjene sadržaja, neograničen broj proizvoda/usluga, mogućnost postavljanja fotografija uz svaki proizvod /uslugu, karta s lokacijom, postavljanje logotipa , galerija fotografija, promotivni oglas - cijena sa 30% web popusta 93 EUR + PDV. Trajanje usluge -12.mjeseci

Kliknite OVDJE i kontaktirajte nas, kako bi saznali više informacija ili zatražili ponudu.

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje