PARKETAR BOŽO PULIĆ, VL. DANKA KLISOVIĆ

PARKETAR BOŽO PULIĆ, VL. DANKA KLISOVIĆ iz Šibenik bavi se parketarskim radovima, prodaja, ugradnja, brušenje i lakiranje parketa
Parketi
Kontakt podaci
22000 Šibenik, HR
PUT JURASA 3/28
Tel/Fax: 022 / 333835
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1995
Zaposlenih: 4
Broj računa: HR4624110061100009911
Djelatnost (NKD): 43.33 Postavljanje podnih i zidnih obloga
MBS: 91664560

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

PARKETAR BOŽO PULIĆ, VL. DANKA KLISOVIĆ obrt iz Šibenika nudi usluge:
-prodaje i ugradnje parketa,
-parketarski radovi,
-ugradnja svih vrsta parketa i laminata,
-brušenje i lakiranje parketa.

Kvalitetno i povoljno ugrađuju sve vrste parketa i laminata u sve prostore od stanova do ureda ili hotela. Pohvaliti se mogu brzom i učinkovitom izvedbom koju garantiraju brojni zadovoljni korisnici. Osim parketarskih radova, suradnicima i klijentima nude po pristupačnim cijenama usluge prodaje parketa.

Obrt PARKETAR BOŽO PULIĆ parketarske radove obavlja od 1995. godine kada je osnovan sa sjedištem u gradu Šibeniku, na području Šibenske županije gdje i izvodi radove.

Ugradnja svih vrsta parketa i laminata, brušenje i lakiranje parketa, prodaja parketa-PARKETAR BOŽO PULIĆ, Šibenik-obratite se s povjerenjem!
PARKETI
PARKETAR BOŽO PULIĆ, VL. DANKA KLISOVIĆ obrt iz Šibenika uz usluge postavljanja parketa svojim suradnicima i klijentima nude po pristupačnim cijenama usluge prodaje parketa. Svi parketi u prodaji su vrhunske kvalitete, a mogu se izabrati u raznim uzorcima. Drvene podne obloge klasičan su i elegantan izbor za svaki dom.
SAZNAJ VIŠE
POSTAVLJANJE LAMINATA
PARKETAR BOŽO PULIĆ, VL. DANKA KLISOVIĆ obrt je iz Šibenika koji osim postavljanja, ugradnje, brušenja, lakiranja i prodaje parketa svojim klijentima nudi i usluge postavljanja laminata. Kvalitetno, povoljno i brzo postavlja laminat za sve privatne i poslovne subjekte na području grada Šibenika i cijele Šibensko-kninske županije.
SAZNAJ VIŠE
POSTAVLJANJE PARKETA
Obrt PARKETAR BOŽO PULIĆ iz Šibenika kvalitetno i povoljno nudi usluge postavljanja svih vrsta parketa, brušenja i lakiranja parketa. Brzo i učinkovito postavljanje parketa obavlja za kuće, stanove, poslovne prostore i ugostiteljske objekte.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BRUŠENJE I LAKIRANJE PARKETA , LAMINAT , PARKETARSTVO , PODOPOLAGAČKI RADOVI , UGRADNJA SVIH VRSTA PARKETA I LAMINATA

Kontakt i lokacija (PARKETAR BOŽO PULIĆ, VL. DANKA KLISOVIĆ)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...