RUŽA obrt za trgovinu, pogrebne usluge, vl. Branka Šamanović

RUŽA obrt za trgovinu, pogrebne usluge, vl. Branka Šamanović iz Šestanovac čije su djelatnosti pogrebne usluge i cvjećarstvo
Cvjećarnica, Pogrebne usluge
Kontakt podaci
21250 Šestanovac, HR
DR. FRANJE TUĐMANA 46
Fax: 021 / 721368
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1999
Zaposlenih: 3
Broj računa: HR6523300031100019273
Djelatnost (NKD): 47.76 Trgovina na malo cvijećem, sadnicama, sjemenjem, gnojivom, kućnim ljubimcima i hranom za kućne ljubimce u specijaliziranim prodavaonicama
MBS: 90589823

Radno vrijeme

Pon - Sub : 7:00 - 19:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,57 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

RUŽA obrt za trgovinu, pogrebne usluge, vl. Branka Šamanović obavlja kompletne pogrebne usluge. Uz organizaciju pogreba i prodaju pogrebne opreme obrt Ruža u vlastitoj cvjećarnici prodaje vijence, cvijeće i cvjetne aranžmane za sve prigode.

RUŽA obrt za trgovinu, pogrebne usluge, vl. Branka Šamanović osnovan je 1999. godine i od tada uspješno posluje. Nalazi se sa sjedištem u mjestu Šestanovac na području Splitsko-dalmatinske županije.

Pogrebne usluge, organizacija pogreba, cvjećarnica-obratite se s povjerenjem Ruža obrt za trgovinu, pogrebne usluge, vl. Branka Šamanović, Šestanovac!
ORGANIZACIJA POGREBA
Kompletnu organizaciju pogreba i prodaju pogrebne opreme obavlja obrt RUŽA obrt za trgovinu, pogrebne usluge, vl. Branka Šamanović iz Šestanovca. Nude kompletnu organizaciju i ugovaranje pogreba, kremacije i ispraćaja na svim grobljima, prijevoz umrlih osoba specijalnim vozilima. U teškim trenucima kod gubitka voljene osobe stojimo vam na raspolaganju 24 sata dnevno sedam dana u tjednu.
SAZNAJ VIŠE
VIJENCI I ARANŽMANI
Aranžmani za lijes po želji obitelji uz veliki izbor uvijek svježeg cvijeća, vijenci u više modela i oblika i grobni buketi od prigodnog cvijeća nudi RUŽA obrt za trgovinu, pogrebne usluge, vl. Branka Šamanović u vlastitoj cvjećarnici. Cvjećarnica RUŽA se nalazi u mjestu Šestanovac na području Splitsko-dalmatinske županije.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: LIJESOVI , POGREBNA OPREMA , PRIJEVOZ POKOJNIKA , VIJENCI

Kontakt i lokacija (RUŽA obrt za trgovinu, pogrebne usluge, vl. Branka Šamanović)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...