JANJETINA S RAŽNJA - GOSTIONICA JABLAN, VL. MARICA LOPAC - Restoran Jablan Senj - Smještaj u sobama Senj - Senj

O proizvodu / usluzi

U mirnom dijelu zaleđa grada Senja, netaknutoj prirodi Senjske drage s otvorenom terasom okružen zelenilom smještena je Gostionica Jablan.
Posjetom našeg restorana s obitelji možete se opustiti i provesti ugodno vrijeme kao da ste na izletu u netaknutoj prirodi, okruženi zelenilom i svježim čistim zrakom.
Mnogi koji posjećuju naš restoran znaju da dolaskom nailaze na uvijek ljubazno osoblje i dobro poznata tradicijska jela s naglaskom na specijalitete kraja kao što su janjetina i odojak na ražnju.
IZNAJMLJIVANJE SOBA
U sklopu restorana JABLAN iz Senja, nudimo mogućnost boravka u našim, novouređenim sobama iz kojih se, zbog smještaja na povišenom terenu, pruža prekrasan pogled na Senjsku dragu te će Vaš boravak učiniti nezaboravnim. Smještaj se nudi u 7 soba ukupnog kapaciteta 15 ležaja, s 3 zvjezdice i osiguranim parkiralištem kapaciteta 50-tak automobila. Sve sobe su opremljene televizijom, klima uređajima i centralnim grijanjem.
SAZNAJ VIŠE
LIČKA KUHINJA
Poštovani, zadovoljstvo nam je pozvati Vas da posjetite naš restoran podno Vratnika u zaleđu grada Senja.U mirnom dijelu zaleđa grada Senja, netaknutoj prirodi Senjske drage s otvorenom terasom okružen zelenilom smještena je Gostionica “Jablan”. U restoranu se nude specijaliteti primorske i ličke kuhinje, domaći kruh, prvoklasna riba, mesni specijaliteti, jela pod pekom, odojak i janjetina s ražnja te domaće slastice i drugi specijaliteti.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ODOJAK S RAŽNJA

Kontakt i lokacija GOSTIONICA JABLAN, VL. MARICA LOPAC - Restoran Jablan Senj - Smještaj u sobama Senj