GOSTIONICA JABLAN, VL. MARICA LOPAC - Restoran Jablan Senj - Smještaj u sobama Senj

GOSTIONICA JABLAN iz Senja nudi specijalitete primorske i ličke kuhinje, janjetinu i odojak na ražnju i usluge smještaja u sobama
Restorani, Sobe, apartmani, smještaj
Kontakt podaci
53270 Senj, HR
SENJSKA DRAGA 19
Mobitel: 098 / 9459295
Radno vrijeme

Radno vrijeme

Pon - Ned : 8:00 - 23:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,75 / 5 (Ukupno ocjena: 8)
Komentari

O nama

GOSTIONICA JABLAN smjestila se uz staru Jozefinsku cestu podno Vratnika udaljena 15-ak minuta od grada Senja, u mirnom dijelu zaleđa grada i netaknutoj prirodi Senjske Drage s otvorenom terasom okružena zelenilom.
Poznati po ljubaznom osoblju i dobro poznatim tradicijskim jelima, u restoranu JABLAN nude se specijaliteti primorske i ličke kuhinje, domaći kruh, prvoklasna riba, mesni specijaliteti, jela pod pekom, odojak i janjetina s ražnja te domaće slastice

Idealno je mjesto za obiteljske ručkove i večere gdje se gosti mogu opustiti i provesti ugodno vrijeme kao da su na izletu u netaknutoj prirodi, okruženi  zelenilom i svježim čistim zrakom.
U jedinstvenom i originalnom ambijentu nude i organizaciju poslovnih ručkova i večera, te organiziraju svadbene i ostale svečanosti.

Uz ugostiteljsku ponudu GOSTIONICA JABLAN nudi i smještaj u 7 soba kapaciteta 15 ležaja s tri zvjezdice.
Sve sobe opremljene su televizijom, klima uređajima i centralnim grijanjem. Smještene su na povišenom terenu te se iz njih pruža prekrasan pogled na Senjsku Dragu.
Za sve goste osigurano je parkiralište kapaciteta 50-tak automobila.

IZNAJMLJIVANJE SOBA
U sklopu restorana JABLAN iz Senja, nudimo mogućnost boravka u našim, novouređenim sobama iz kojih se, zbog smještaja na povišenom terenu, pruža prekrasan pogled na Senjsku dragu te će Vaš boravak učiniti nezaboravnim. Smještaj se nudi u 7 soba ukupnog kapaciteta 15 ležaja, s 3 zvjezdice i osiguranim parkiralištem kapaciteta 50-tak automobila. Sve sobe su opremljene televizijom, klima uređajima i centralnim grijanjem.
SAZNAJ VIŠE
JANJETINA S RAŽNJA
U mirnom dijelu zaleđa grada Senja, netaknutoj prirodi Senjske drage s otvorenom terasom okružen zelenilom smještena je Gostionica Jablan. Posjetom našeg restorana s obitelji možete se opustiti i provesti ugodno vrijeme kao da ste na izletu u netaknutoj prirodi, okruženi zelenilom i svježim čistim zrakom. Mnogi koji posjećuju naš restoran znaju da dolaskom nailaze na uvijek ljubazno osoblje i dobro poznata tradicijska jela s naglaskom na specijalitete kraja kao što su janjetina i odojak na ražnju.
SAZNAJ VIŠE
LIČKA KUHINJA
Poštovani, zadovoljstvo nam je pozvati Vas da posjetite naš restoran podno Vratnika u zaleđu grada Senja.U mirnom dijelu zaleđa grada Senja, netaknutoj prirodi Senjske drage s otvorenom terasom okružen zelenilom smještena je Gostionica “Jablan”. U restoranu se nude specijaliteti primorske i ličke kuhinje, domaći kruh, prvoklasna riba, mesni specijaliteti, jela pod pekom, odojak i janjetina s ražnja te domaće slastice i drugi specijaliteti.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ODOJAK S RAŽNJA

Galerija

Gostionica JABLAN - Restoran JABLAN Senj
Gostionica JABLAN - Restoran JABLAN Senj
Gostionica JABLAN - Restoran JABLAN Senj
Gostionica JABLAN - Restoran JABLAN Senj
Gostionica JABLAN - Restoran JABLAN Senj
Smještaj u sobama RESTORAN JABLAN Senj
Smještaj u sobama RESTORAN JABLAN Senj
Smještaj u sobama RESTORAN JABLAN Senj

Kontakt i lokacija (GOSTIONICA JABLAN, VL. MARICA LOPAC - Restoran Jablan Senj - Smještaj u sobama Senj)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...