VRATA - ALPRO ŠARDI d.o.o. PVC stolarija ALU stolarija - Selnica

O proizvodu / usluzi

Ulazna vrata Alpro Šardi pored neizostavne estetske funkcije osobne karte svakog objekta, zadovoljavaju i najviše standarde glede sigurnosti i izolacijskih vrijednosti, i u potpunosti su komaptibilni našim prozorima bilo koje izvedbe. Osim ulaznih, u našem proizvodnom programu istaknuto mjesto zauzimaju i balkonska vrata, te klizne stijene.
PVC STOLARIJA
Tvrtka Alpro Šardi osnovana je među prvima u Hrvatskoj u našoj domeni poslovanja, i u međuvremenu smo izrasli u dinamično poduzeće koje se uspješno natječe u tržišnoj utakmici i nalazi svoje mjesto u samom vrhu hrvatskih proizvođača PVC i alu stolarije.
SAZNAJ VIŠE
GRILJE
Capri-Ischia grilje sustava OmbraPlus zadržavaju prirodan izgled pravog drveta uz dodatne prednosti koje pruža visokokvalitetni PVC materijal - iznimno lako i jednostavno održavanje i gotovo neograničena trajnost. Osim odlične zaštite od sunca, grilje vam nude i puno više: zaštita od vjetra i vremenskih neprilika, od topline i hladnoće, neželjenih pogleda ali i od provale i krađe. ALPRO ŠARDI Selnica
SAZNAJ VIŠE
PVC PROZORI I VRATA
Alpro Šardi PVC prozori i vrata izrađeni su od profila vodećeg europskog proizvođača KÖMMERLING. Svaka vaša individualna zamisao može biti ispunjena zahvaljujući širokom izboru varijanti unutar naših System 76, 88plus i EuroFutur sustava, kao i cijelom paletom dodatnih profila.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ALUMINIJSKA STOLARIJA , GRAĐEVINSKA STOLARIJA , ALUMINIJSKE FASADE , ALUMINIJSKE GRILJE , IZO STAKLA , KLIZNE I HARMO STIJENE , PROZORI , ZIMSKI VRTOVI

Kontakt i lokacija ALPRO ŠARDI d.o.o. PVC stolarija ALU stolarija