N K & M d.o.o. Kärcher, Annavi i Roto - servis i prodaja

Tvrtka NK&M d.o.o. Bjelovar, prodaja i servis KÄRCHER, ANNAVI i ROTOWASH uređaja za pranje i čišćenje te ROTO programa
Sredstva za čišćenje, Trgovina i usluge
Kontakt podaci
43227 Šandrovac, HR
PUPELICA 64
Mobitel: 098 / 679996
Tel/Fax: 043 / 221450
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2006
OIB: 86437447601
Zaposlenih: 3
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 46.19 Posredovanje u trgovini raznovrsnim proizvodima
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna
MBS: 010062714

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,6 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

Tvrtka N K & M d.o.o. jedino je specijalizirano predstavništvo na području Bjelovarsko-bilogorske županije za prodaju i servis KÄRCHER, ANNAVI i ROTOWASH uređaja za pranje i čišćenje te ROTO programa. Nude širok asortiman proizvoda, jamstvo kvalitete proizvoda, stručnost zaposlenika i kvalitetnu i brzu uslugu.

NK&M d.o.o. svim svojim kupcima želi istaknuti prednosti kupnje uređaja i sustava, a to su:
-servis uređaja u garantnom i izvan garantom roku uz redovito godišnje održavanje,
-dolazak servisera na poziv u kratkom roku, a pregled i utvrđivanje kvara na profesionalnim uređajima je bez naknade,
-isporuka rezervnih dijelova, prateće opreme i sredstava za čišćenje,
-davanje zamjenskog uređaja bez naknade ako kvar nije moguće otkloniti u kratkom roku.

U sklopu tvrtke NM&K u ponudi je i prva hrvatska robna marka uređaja za pranje i čišćenje ANNAVI. Suradnja s talijanskim proizvođačem IPC-group omogućila je da na hrvatsko tržište plasiraju vlastiti brand strojeva posebno se orijentirajući na kvalitetu i cijenu samih uređaja s ciljem da budu što dostupniji našim financijskim okvirima, Na Annavi uređaje za pranje i čišćenje osiguravaju dvije godine jamstva, servis i potrebne odgovarajuće rezervne dijelove.

Tvrtka NK&M d.o.o. osnovana je 2006. godine od kada uspješno posluje sa sjedištem u mjestu Pupelica, Šandrovac, kod grada Bjelovara, na području Bjelovarsko-bilogorske županije.
ANNAVI UREĐAJI ZA PRANJE I ČIŠĆENJE
ANNAVI je prva hrvatska robna marka uređaja za pranje i čišćenje koja djeluje u sklopu tvrtke NK&M d.o.o.. U vlastitoj težnji za što uspješnijim poslovanjem te željom za postizanjem različitosti na tržištu, potpisali smo ugovor s renomiranim talijanskim proizvođačem, jednim od najvećih proizvođača na svijetu u tom segmentu poslovanja. Navedena suradnja s talijanskim proizvođačem, omogućila nam je da na hrvatsko tržište plasiramo vlastiti brend te time povećamo vlastitu konkurentnost.
SAZNAJ VIŠE
KÄRCHER UREĐAJI
Karcher se specijalizirao za razvoj, proizvodnju i uporabu sistema za čišćenje. Karcher nudi rješenje za svaki problem. Naš spektar proizvoda obuhvaća cjelokupni sektor tehnologije čišćenja. U ponudi su hobi uređaji i profesionalni uređaji za čišćenje Karcher.
SAZNAJ VIŠE
MA-FRA AUTOKOZMETIKA
Ma-Fra auto kozmetika Pojam kvalitete počinje s potrebama kupaca, bilo da su profesionalci ili “uradi sam” korisnici. Ovi zahtjevi su priopćeni odjelu za istraživanje i razvoj, preneseni na naše proizvodne linije i, konačno, vraćaju se korisna rješenja za korisnike. Proizvodi Hobi linije nastali su kao grana Profesionalne linije. Formulacije su iste, kvaliteta je identična, visoko prilagođena korisniku i sigurnosnim aspektima osiguravajući najbolje performanse.
SAZNAJ VIŠE
REZERVOARI ZA VODU
Roto brine za čist okoliš. Polimerni materijali i otpaci recikliraju se te se ponovno upotrebljavaju. ROTO se odgovorno ponaša prema prirodi. U ROTO ponudi imamo: rezervoare za vodu, septičke jame, bio pročišćivače, lovce ulja i sakupljače masti. NK&M d.o.o. Pupelica 64, 43227 Šandrovac
SAZNAJ VIŠE
UREĐAJI ZA PRANJE I ČIŠĆENJE
Stalnim trudom i upornošću da zadovoljimo sve zahtjeve naših klijenata i konstantnim usavršavanjem, u mogućnosti smo svakog danog trenutka ponuditi Vam savjet o načinu uporabe uređaja, preporučiti savršen uređaj, ovisno o opsegu zadanog posla, te pripadajući pribor za upotrebu. Cilj nam je osigurati dugoročno zadovoljstvo kupaca, a nudimo Vam široki asortiman proizvoda, jamstvo kvalitete proizvoda, stručnost zaposlenika te kvalitetnu i brzu uslugu.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BIOLOŠKA SEPTIČKA JAMA , ICESONIC STROJEVI ZA ČIŠĆENJE SUHIM LEDOM , KÄRCHER SERVIS I PRODAJA HRVATSKA , KÄRCHER UREĐAJI ZA USISAVANJE, DUBINSKO PRANJE I POLIRANJE , KÄRCHER VISOKOTLAČNI PERAČI , NAJAM UREĐAJA I PRIBORA KÄRCHER ASORTIMANA , OERTZEN SPECIJALNI VISOKOTLAČNI PERAČI , OTKUP RABLJENIH UREĐAJA MARKA KÄRCHER , PENA AUTOKOZMETIKA , PRODAJA CJELOKUPNOG KÄRCHER ASORTIMANA , ROTO VODA , ROTOWASH PERAČI , SEMPERIT CRIJEVA , SEPARATORI ULJA I MASTI , SEPTIČKE JAME , SERVIS CJELOKUPNOG KÄRCHER ASORTIMANA , SERVIS I PRODAJA KARCHER, WAP ALTO-NILFISK UREĐAJI TE ROTO SUSTAVI , STROJEVI ZA ČIŠĆENJE , VISOKOTLAČNI STROJEVI

Galerija

NK&M Prodaja i servis uređaja za pranje i čišćenje
NK&M Prodaja i servis uređaja za pranje i čišćenje
NK&M Prodaja i servis uređaja za pranje i čišćenje
NK&M Prodaja i servis uređaja za pranje i čišćenje
NK&M Prodaja i servis uređaja za pranje i čišćenje
NK&M Prodaja i servis uređaja za pranje i čišćenje
NK&M Prodaja i servis uređaja za pranje i čišćenje
NK&M Prodaja i servis uređaja za pranje i čišćenje
UREĐAJI ZA PRANJE I ČIŠĆENJE ANNAVI
PERAČI PODOVA ANNAVI
POMETAČI PODOVA ANNAVI
USISIVAČI ANNAVI
VISOKOTLAČNI PERAČI ANNAVI
REZERVOAR ZA VODU 500 L (UKOPNI)
SEPTIČKA JAMA
SEPARATOR MASTI
BIO PROČIŠĆIVAČ 2 X 6000 L
SEPARATOR ULJA
KÄRCHER Visokotlačni perači s toplom vodom
KÄRCHER Uređaji za metenje
KÄRCHER Uređaji za ribanje i usisavanje
Ma-Fra auto kozmetika
Pena autokozmetika

Kontakt i lokacija (N K & M d.o.o. Kärcher, Annavi i Roto - servis i prodaja)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...