HOTEL SALI

HOTELSKO NASELJE SALI iz Sali nudi gostima smještaj u 4 paviljona: Alga, Koralj, Perla i Sirena i dalmatinsku kuhinju u restoranu Kornat
Hoteli, Restorani, Turizam
Kontakt podaci
23281 Sali
SALI IV 32
Telefon: 023 / 377049
Mobitel: 099 / 3148507
Fax: 023 / 377078
Web stranica: www.hotel-sali.hr,
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1991
Zaposlenih: 12
Broj računa: HR8323400091110028420
Temeljni kapital: 28.200 HRK
Djelatnost (NKD): 55.10 Hoteli i sličan smještaj
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 1 i 5 milijuna kuna
MBS: 060122108

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67
Komentari

O nama

Hotelsko naselje SALI, smješteno u borovoj šumi u uvali Sašćica, u blizini centra mjesta Sali na Dugom otoku, u 4 paviljona: Alga, Koralj, Perla i Sirena nudi gostima smještaj u 48 dvokrevetnih soba. Sve sobe su opremljene telefonom, hladnjakom, sefom, TV-om, kupaonicom s WC-om i balkonom s pogledom na more te klima uređajem.
U blizini hotela nalazi se uređena hotelska plaža na kojoj gosti mogu uživati u prekrasnom čistom moru.
Za sve goste osiguran je parking.

U sklopu hotela Sali djeluje RESTORAN KORNAT s bogatom gastro ponudom na meniju. Nudi tradicionalna jela dalmatinske kuhinje, riblje i mesne specijalitete i pizze.
Za sve goste hotela u restoranu nude jela iz pansionskog menija kao i jela po narudžbi. Tu je i bogat izbor kvalitetnih vina, koktela i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Gosti mogu, osim u unutarnjoj sali i pizzeriji, uživati i u tri vanjske terase na ukupno 250 sjedećih mjesta.

U sklopu hotela nalazi se i ronilački klub sa školom ronjenja i organiziranim izletima u podvodne avanture. Svi sadržaji u okviru hotelskog naselja Sali najmodernije su opremljeni i uređeni, a tim turističkih djelatnika brine da boravak bude što ugodniji i raznovrsniji.

HOTEL SALI - odmor u netaknutoj prirodi!

DALMATINSKA KUHINJA
Restoran Kornat u svojoj bogatoj ponudi jela između ostalog nudi tradicionalna jela dalmatinske kuhinje, riblje specijalitete, mesni meni i pizze. Restoran Kornat Vam nudi bogat izbor poznatih kvalitetnih vina, koktela i drugih pića. Naša vrhunska ponuda i kvaliteta usluge našeg osoblja učinit će Vaš boravak nezaboravnim, jer naša kvaliteta je prepoznatljiva.
SAZNAJ VIŠE
HOTELSKI SMJEŠTAJ
U prekrasnoj borovoj šumi u maloj uvali “Sašćica” nedaleko od samog centra mjesta Sali na Dugom otoku, na prekrasnom žalu na kojem i Vi možete osjetiti ljepotu, mir i privatnost okruženi mirisima bujnog i raznovrsnog raslinja mediterana, nalazi se hotelsko naselje “Sali” koje u svoja četiri paviljona: “Alga”, “Koralj”, “Perla” i “Sirena” može smjestiti 148 gostiju.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: IZLETI BRODOM , MESNA JELA , RENT A BIKE , RENT A BOAT , RENT A SCOOTER , RIBLJI SPECIJALITETI , ŠKOLA RONJENJA

Odjeli

RESTORAN KORNAT
23281 Sali
E-mail:
restoran-kornat@hotel-sali.hr;
Telefon:

Galerija

Hotel sali 2
Hotel sali 3
Hotel sali 4
Hotel sali 5
Hotel sali 6
Hotel sali 7
Hotel sali 8
Hotel sali 9
Hotel sali 10
Hotel sali 11
Hotel sali 12
Hotel sali 13

Kontakt i lokacija (HOTEL SALI)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...