RESTORAN LA PERLA

RESTORAN LA PERLA iz Rovinja svojim gostima nudi autohtona istarska jela, svježe ribe i tartufe, mediteransku kuhinju, bezglutensku prehranu
Restorani
Kontakt podaci
52210 Rovinj (Rovigno), HR
EGIDIJA BULLESSHICHA 2
Telefon: 052 / 811801
Mobitel: 098 / 9333511
Web stranica: ,
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1996
Djelatnost (NKD): 56.10 Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane
MBS: 91288754

Radno vrijeme

Pon : 17:00 - 24:00
Uto - Ned : 11:00 - 24:00
Zimi ponedjeljkom zatvoreno
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

RESTORAN LA PERLA iz Rovinja posluje od 1989. godine u vlasništvu obitelji Ružić. U restoranu LA PERLA gostima nude autohtona istarska jela, svježe ribe i tartufe, mediteransku kuhinju, bezglutensku prehranu, razna jela od mesa, tjesteninu i slastice. Sve to popraćeno je vrhunskim vinima koje nude i na čaše.

Osim ugodnog ambijenta i obiteljske atmosfere, gosti RESTORANA LA PERLA na raspolaganju imaju i terasu okruženu raznim cvijećem i biljkama u pravom istarskom stilu. Za sve goste rezervirano je veliko parkiralište okruženo kamenim zidom i prirodnom hladovinom.

Dobrodošli u restoran La Perla!

ISTARSKA KUHINJA
Autohtona istarska jela, svježe ribe, jela od tartufa, mediterans...
SAZNAJ VIŠE
RIBLJI SPECIJALITETI
Svježi brancin u pećnici s krumpirom i povrćem, domaći škampi, ja...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BEZGLUTENSKA PREHRANA , JELA OD DOMAĆE TJESTENINE , JELA OD TARTUFA , JELA S ROŠTILJA , MEDITERANSKA KUHINJA , MESNA JELA , TOPLO-HLADNE SALATE

Galerija

MEDITERANSKA KUHINJA
MEDITERANSKA KUHINJA
MORSKI SPECIJALITETI
DOMAĆI SPECIJALITETI
ŠKOLJKE
MORSKI SPECIJALITETI
RIBLJI I MESNI SPECIJALITETI
RIBLJI SPECIJALITETI
Restoran la perla 10
Restoran la perla 11
Restoran la perla 12
Restoran la perla 13

Kontakt i lokacija (RESTORAN LA PERLA)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje