RESTORAN DARIO, VL. DARIO VESELIĆ

RESTORAN I PIZZERIJA DARIO, VL. DARIO VESELIĆ iz Rovinja (Rovigno) u ponudi ima razne vrste pizza, mesnih i ribljih jela.
Restorani, Catering
Kontakt podaci
52210 Rovinj (Rovigno)
BRAĆE BOŽIĆ 3
Telefon: 052 / 830555
Mobitel: 098 / 480687
Web stranica:
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1995
Zaposlenih: 21
Broj računa: HR8823600001101110194
Djelatnost (NKD): 56.10 Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane
MBS: 91288223

Radno vrijeme

Pon - Ned : 11:00 - 24:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  5
Komentari

O nama

Restoran i pizzeria DARIO smještena je na glavnoj cesti Rovinj-Bale. Restoran ima dugogodišnju tradiciju, a u ponudi ima razne vrste pizza, mesnih i ribljih jela. Pizza se peče u krušnoj peći, a u ponudi je velik izbor raznih pizza i dodataka po želji.

Osim pizza Restoran-pizzeria Dario ima velik izbor mesnih jela poput bifteka, miješanog mesa, ćevapa, ražnjića, pljeskavica, odrezaka, gulaša i mesnih plata, a od ribljih jela tu su svježi brancini, orade, dagnje, škampi i ostali plodovi mora.

Osim u unutarnjem klimatiziranom prostoru restorana, gosti mogu uživati na prostranoj terasi koja je uređena u mediteranskom stilu.
Svim gostima osiguran je besplatan parking.

Svježa hrana, uslužno i nasmijano osoblje razlog su da posjetite Restoran-pizzeriu Dario, Rovinj!
PIZZA IZ KRUŠNE PEĆI
PIZZERIA-RESTORAN DARIO iz Rovinja nudi velik izbor pizza pečenih u krušnoj peći. Pizza kao vrsta jela potječe iz talijanske kuhinje, a sastoji se od tankog, najčešće okruglog tijesta premazanog umakom od rajčice, na koje se zatim stavljaju razni dodaci koje biraju sami gosti. Iz ponude izdvajaju pizze Tonno, Quattro stagioni, Istriana, Pizza "Dario". U ponudi imaju i besplatnu dostavu pizza na Vašu adresu. Restoran i pizzeria Dario smještena je na glavnoj cesti Rovinj-Bale.
SAZNAJ VIŠE
MESNA JELA
RESTORAN DARIO nalazi se na glavnoj cesti Rovinj-Bale. Svojim gostima nude velik izbor mesnih jela: biftek, miješano meso, ćevapčiće, ražnjiće, pljeskavice, gulaš, pileći odrezak, bečki odrezak, mesne plate. Iz ponude mesnih jela izdvajaju -biftek u umaku od zelenog papra, -medaljoni s gljivama na gurmanski, - biftek na istarski, -mesna plata Dario za 2 osobe, -biftek na žaru, -teleći kotlet na žaru, -miješano meso na žaru.
SAZNAJ VIŠE
RIBLJI SPECIJALITETI
U restoranu Dario nude pregršt ribljih jela kao što su svježi brancini, orade, dagnje, škampi i ostali plodovi mora koje možete degustirati u unutarnjem klimatiziranom prostoru restorana ili na našoj prekrasnoj terasi.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: DOSTAVA PIZZA , JELA S ROŠTILJA , TJESTENINA , TOPLO-HLADNE SALATE

Galerija

Restoran dario, vl. dario veselić 2
Restoran dario, vl. dario veselić 3
Restoran dario, vl. dario veselić 4
Restoran dario, vl. dario veselić 5
Restoran dario, vl. dario veselić 6
Restoran dario, vl. dario veselić 7
Restoran dario, vl. dario veselić 8
Restoran dario, vl. dario veselić 9

Kontakt i lokacija (RESTORAN DARIO, VL. DARIO VESELIĆ)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...