HIDRAULIKA CVITIĆ, VL. VLADO CVITIĆ

HIDRAULIKA CVITIĆ, VL. VLADO CVITIĆ iz Rovinja (Rovigno), projektiranja, izrade, servisiranja i održavanja hidrauličnih sistema
Hidraulika, Dizalice
Kontakt podaci
52210 Rovinj (Rovigno), HR
VIĆANI 59, ROVINJSKO SELO
Telefon: 052 / 848046
Tel/Fax: 052 / 848434
Web stranica:
Ostale informacije
Zaposlenih: 9

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

HIDRAULIKA CVITIĆ, obrt za proizvodnju strojeva i uređaja, vl. Vlado Cvitić iz Rovinjskog Sela bavi se projektiranjem, izradom, servisom i održavanjem hidrauličnih sistema. Djelatnosti i proizvodi u ponudi obrta vezani su uz hidrauliku, pneumatiku, brodsku i hidro opremu.

Obavljaju strojnu obradu, tokarenje metala i nemetala zavarivanje, izradu i popravak svih vrsta hidrauličnih instalacija i uređaja, popravak komunalne opreme (kamioni za odvoz smeća, press kontejneri, pometačice).

U ponudi imaju hidrauličnu opremu i pneumatiku, brodsku hidrauličnu opremu, cjepače drva, zupčaste pumpe za hidrauliku, razne hidraulične cilindre do promjera 400 mm, velik izbor brtvi za hidraulične cilindre, ventile i hidrauličku opremu za teretna vozila, viličare i dizalice.

Obrt HIDRAULIKA CVITIĆ vl. Vlado Cvitić osnovan je 1996. godine od kada uspješno posluje u djelatnostima hidraulike i pneumatike. Dugogodišnje uspješno poslovanje rezultiralo je povećanjem djelatnosti i prodajnog programa te velikim brojem zadovoljnih klijenata.
Sa sjedištem se nalazi u mjestu Rovinjsko Selo u blizini grada Rovinja na području Istarske županije.

HIDRAULIČNA OPREMA
Obrt Hidraulika Cvitić od 1996. godine u Rovinjskom Selu pružanj usluga projektiranja, izrade, servisira i održavanja hidrauličnih sistema. Ponuda obuhvaća djelatnosti i proizvode vezane uz hidrauliku, pneumatiku, brodsku i hidro opremu.
SAZNAJ VIŠE
HIDRAULIČNI CILINDRI
U ponudi obrta HIDRAULIKA CVITIĆ, VL. VLADO CVITIĆ nalaze se razni hidraulični cilindre do promjera 400 mm. Tu su i razne brtve za hidraulične cilindre, ventili i hidraulička oprema za teretna vozila. Obrt HIDRAULIKA CVITIĆ nalazi se u Rovinjskom Selu.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: AUTO DIZALICE , BRTVE ZA HIDRAULIČNE CILINDRE , BRTVE ZA HIDRAULIČNE I PNEUMATSKE DIZALICE , HIDRAULIČNE DIZALICE , HIDRAULIČNE INSTALACIJE , SERVIS DIZALICA

Galerija

Hidraulika cvitić, vl. vlado cvitić 2
Hidraulika cvitić, vl. vlado cvitić 3
Hidraulika cvitić, vl. vlado cvitić 4
Hidraulika cvitić, vl. vlado cvitić 5
Hidraulika cvitić, vl. vlado cvitić 6
Hidraulika cvitić, vl. vlado cvitić 7
Hidraulika cvitić, vl. vlado cvitić 8
Hidraulika cvitić, vl. vlado cvitić 9

Kontakt i lokacija (HIDRAULIKA CVITIĆ, VL. VLADO CVITIĆ)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...