Filtrirajte tvrtke prema

Izrazito brza i jednostavna pretraga riječkih tvrtki putem naše stranice. Prilikom pretraživanja tražene tvrtke odaberite kvart u Rijeci ili djelatnost kojom se tvrtka bavi.

Rijeka je lučki grad na sjeveru Jadrana koji je nekada bio usredotočen isključivo na industriju, dok se danas sve više okreće prema kulturi, znanosti i turizmu. Ujedno je administrativno i kulturno središte Primorsko-goranske županije, najveća hrvatska luka i treći grad u Hrvatskoj prema broju stanovnika. Na području Rijeke se, kao bitnije zdravstvene ustanove, mogu izdvojiti: Klinički bolnički centar Rijeka, Dom zdravlja Primorsko-goranske županije Rijeka, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Psihijatrijska bolnica Lopača, Zavod za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije, Ljekarne “Jadran” te Ustanove za palijativnu zdravstvenu skrb - Hospicija "Marija Krucifiksa Kozulić". Važno je naglasiti kako je Klinički bolnički centar Rijeka treći po veličini klinički bolnički centar u Republici Hrvatskoj i centralna bolnička ustanova na području Istre, Primorja, Like i Gorskog Kotara. Rijeka je redovitim međunarodnim i domaćim autobusnim, željezničkim, pomorskim i zračnim linijama povezana s većim gradovima Hrvatske i Europe. Autobusni kolodvor Rijeka smješten je u središtu grada, na Žabici, željeznički kolodvor se nalazi na Trgu kralja Tomislava 1, dok je Zračna luka Rijeka (Krk) udaljena 17 km od centra grada. Zračna luka se nalazi na otoku Krku, a najveći promet se ostvaruje u ljetnim mjesecima.

Broj pronađenih firmi: 1955


ŽUPANIJSKA UPRAVA ZA CESTE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE je firma iz Rijeka, Potok čije su djelatnosti Državna uprava i institucije
SAZNAJ VIŠE
Rijeka
Mjesto
NIKOLE TESLE 9
Adresa
Državne institucije
Djelatnost

ŽUPANIJSKI SUD U RIJECI je firma iz Rijeka, Školjić čije su djelatnosti Sudovi i pravosuđe
SAZNAJ VIŠE
Rijeka
Mjesto
ŽRTAVA FAŠIZMA 7
Adresa
Državne institucije
Djelatnost

ŽUPANIJSKO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO U RIJECI je firma iz Rijeka, Brajda čije su djelatnosti Sudovi i pravosuđe
SAZNAJ VIŠE
Rijeka
Mjesto
FRANA KURELCA BB
Adresa
Državne institucije
Djelatnost
< 1 ... 240 241 242 243 244 245