Alarm express d.o.o.

ALARM EXPRESS iz Rijeke i Zagreba, bavi se prodajom, servisiranjem i ugradnjom sustava tehničke zaštite
Alarmni sustavi, videonadzor, Tehnička zaštita
Kontakt podaci
51000 Rijeka, HR
DRAŽICE 123/C (ZAMET)
Kvart: Zamet
Fax: 051 / 359779
Web stranica:
Kartično plaćanje: American, Diners, Mastercard
Radno vrijeme
Ostale informacije
OIB: 00564425000
Zaposlenih: 22

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Alarm express d.o.o. posluje od 1989. godine i bavi se prodajom, servisiranjem i ugradnjom sustava tehničke zaštite, poslom za koji je tvrtka i licencirana od strane Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Dostupnost uređaja vodećih svjetskih proizvođača po iznimno konkurentnim cijenama je otvorila prostor za fokusiranje na kvalitetu i stručnost usluge koja se pruža korisnicima. Tako je Alarm express na području Rijeke i Primorsko-goranske županije, Alarm express je postao tvrtka od povjerenja kojoj se obraćaju svi kojima su potrebna kvalitetna rješenja tehničke zaštite za poslovne i stambene objekte koja se baziraju na kvalitetnoj opremi te stručnoj ugradnji i održavanju.

U ponudi su različiti sustavi zaštite visokokvalitetnih proizvođača: videonadzor (Vivotek, Samsung, DVC, DVCPRO), protuprovala (DSC, Vsionic, Paradox, S – Link), kontrola pristupa i evidencija radnog vremena (Jantar, Kantach), dojava požara i plina (Notifier, Inim), interfoni i videointerfoni (Elvox, Comax), kućna automatizacija (Merten) te rampe i automatska dvorišna i garažna vrata (Elvox, BFT, Came).

Prateći svoje klijente, Alarm express je svoje poslovanje proširio na područje cijele Hrvatske, značajno povećao broj ekipa i vozila te 2015. i formalno otvorio poslovnicu u Zagrebu. Ekipe servisera koji ugrađuju i održavaju sustave tehničke zaštite i za njihov rad potrebnih servisnih vozila su teritorijalno raspoređene kako bi korisnici mogli računati na promptnu uslugu.

Alarm express je surađivao s brojnim tvrtkama, od koji se ističu Tvornice duhana Rovinj, Hrvatska lutrija, Zagrebačka banka, Plodine, Medicinski fakultet u Rijeci, kao i mnoge druge.
ALARMNI SUSTAVI
Alarm express se bavi osmišljavanjem, ugradnjom i održavanjem sustava tehničke zaštite. Od 1989. do danas Alarm express je postao tvrtka od povjerenja za mnogobrojne korisnike. Suradnja s najvećim dobavljačem opreme u regiji jamči konkurentne cijene.
SAZNAJ VIŠE
PROTUPROVALNI SUSTAVI
Protuprovalni sustavi su svojevrsni minimum zaštite za sve tipove stambenih i poslovnih objekata kojim se kradljivce uspješno odvraća od nauma da počine provalu. Dostupna su i potpuno bežična rješenja koja se ugrađuju brzo i bez ometanja dnevnog života, a na alarmnu centralu se mogu spojiti i detektori dima i stanja okoline te ih se proširiti u smjeru kućne automatike kojom se regulira grijanje, rasvjeta ili ozvučenje. ALARM EXPRESS Rijeka, Zagreb
SAZNAJ VIŠE
TEHNIČKA ZAŠTITA
Rješenja tehničke zaštite Alarm express bazira na opremi priznatih svjetskih dobavljača i pri tome se oslanjamo na svoju matičnu tvrtku Alarm automatiku d.o.o. koja je generalni uvoznik i distributer što jamči konkurentne cijene. Dostupni su svi sustavi tehničke zaštite koje kombiniramo sukladno ugroženosti objekta i potrebama korisnika.
SAZNAJ VIŠE
VIDEO NADZOR
Zbog efikasnosti u prevenciji provala, razbojništava ili vandalizma videonadzor se koristi u objektima različitih veličina i namjena. Dostupni su sustavi videonadzora bazirani na različitim tehnologijama (klasična, AHD, IP, videoanalitika) i korisnik može odabrati kvalitetu i funkcije koje će zadovoljiti potrebe i mogućnosti. ALARM EXPRESS Rijeka, Zagreb
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ALARMNI SUSTAVI ZA KUĆE I POSLOVNE PROSTORE , ALARMNI SUSTAVI, PORTAFONI, VIDEONADZOR , AUTO ALARMI , AUTOMATSKI SUSTAVI , ELEKTRONIČKA ZAŠTITA ARTIKALA OD KRAĐE , EVIDENCIJA RADNOG VREMENA , INTERFONSKI SUSTAVI , KONTROLA PRISTUPA , PLINODOJAVNI SUSTAVI , PROTUPOŽARNI SUSTAVI , PROTUPROVALA , PROTUPROVALNI ALARMNI SUSTAVI ZA KUĆE I POSLOVNE PROSTORE , RAMPE I AUTOMATIKA ZA GARAŽNA I DVORIŠNA VRATA , VATRODOJAVNI SUSTAVI , VIDEO INTERFON

Odjeli

POSLOVNICA ZAGREB
HEINZELOVA 60, 10000 Zagreb
E-mail:
zagreb@alarmexpress.hr;

Galerija

Visonic bežični alarmni komplet
Bežična LED tipkovnica s dodatnim funkcionalnostima
Bežični digitalni detektor pokreta
Bežični optički detektor dima sa zvučnom i svjetlosnom signalizacijom
Komplet videonadzora za veće stambene objekte i poslovne prostore
Videointerfonski komplet u boji za 1 stan
Samostojeći ugradbeni detektor eksplozivnih plinova sa zvučnom i svjetlosnom signalizacijom
Samostojeći vatrodojavni detektor sa zvučnom signalizacijom
Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena
Interfoni i videointerfoni, rampe i automatika
Videonadzor
Elektronička zaštita artikala od krađe

Kontakt i lokacija (Alarm express d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...