PREVODITELJ ZA ENGLESKI - SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ MIRNA MAROTTI - Rijeka

O proizvodu / usluzi

PREVODITELJSKI OBRT "MAROTTI" vl. MIRNA MAROTTI nalazi se u Rijeci i nudi usluge pismenog i usmenog prevođenja za engleski jezik.
Pismeno prevođenje obuhvaća najrazličitije vrste tekstova, koji iziskuju različite pristupe i strategije prevođenja. To dobro znaju naši stalni zaposlenici i stručni suradnici, obrazovani prevoditelji iza kojih je višegodišnje bogato iskustvo u radu, koje je nakon položenog ispita iz poznavanja zakonskih propisa i terminologije Ministarstvo pravosuđa ovlastilo da svojom izjavom, pečatom i potpisom jamče istovjetnost prijevoda i originala.

Bez obzira na razna područja, od kulture, turizma, gospodarstva, pa do privatnih parnica, moguće je dobiti kvalitetnu, ali ne i preskupu, uslugu usmenog prevođenja.
PREVODITELJ ZA NJEMAČKI
Usluge prevođenja i sudskog tumačenja s njemačkog i na njemački j...
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA NJEMAČKI JEZIK
Usluge sudskog tumača njemački jezik pruža Prevoditeljski ured Ma...
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK
Trebate li brzo, kvalitetno i povoljno prevođenje i tumačenje: os...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE, PREVODITELJ ZA SVE EUROPSKE JEZIKE, SIMULTANO PREVOĐENJE, SUDSKI TUMAČ ZA SVE EUROPSKE JEZIKE

Kontakt i lokacija SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ MIRNA MAROTTI

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje