SITEH d.o.o.

SITEH d.o.o. iz Rijeke, Mihačeva Draga, prodaja, ugradnja, održavanje i servis centralnog grijanja, klima uređaja i peći na pelete
Grijanje, Peći - servis, prodaja, Klimatizacija i ventilacija, Solarna energija, Dimnjaci, Radijatori, bojleri, kotlovi za centralno grijanje, Kamini
Kontakt podaci
51000 Rijeka, HR
MIHAČEVA DRAGA 1
Kvart: Škurinjska Draga
Telefon: 051 / 636777
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2013
OIB: 44481737206
Zaposlenih: 5
Broj računa: HR6623400091110681730
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 43.22 Uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i instalacija za grijanje i klimatizaciju
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Sub - Ned : 0:00 - 0:00
Blagdanom : 0:00 - 0:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

SITEH d.o.o. iz Rijeke u ponudi ima najkvalitetniju opremu poznatih svjetskih proizvođača opreme za centralno grijanje, solarno grijanje, podno grijanje, peći na pelete, kamine na drva, kotlovi i peći na drva, kotlovi na pirolizu, radijatori, automatike, opreme za klimatizaciju, klima uređaji i toplinske crpke.

Izvode ugradnju novih instalacija centralnog grijanja i klimatizacije, pripremu i ugradnju instalacija u novogradnjama, rekonstrukcije postojećih sustava grijanja i klimatizacije, sanacije starih dimnjaka i izradu novih Inox izoliranih dimnjaka prilagođenih loženju sa pećima na pelete.

Tvrtka SITEH Rijeka ovlašteni je zastupnik, distributer i servis talijanskih proizvođača peći na pelete La Nordica Extraflame i Palazzetti.

CENTRALNO GRIJANJE
SITEH Grijanje Rijeka je moderna tvrtka okrenuta novim tehnologijama. Mi Vam nudimo savjetovanje, projektiranje, prodaju i ugradnju opreme za centralno grijanje. Pratimo nove tehnologije, preporučamo upotrebu obnovljivih izvora energije i sunčeve energije, tehnički se educiramo i pratimo svjetske trendove u sustavima grijanja.
SAZNAJ VIŠE
GRIJANJE NA PELETE
Grijanje na pelete je danas najekonomičnije grijanje, komforno grijanje uz plamen ali sa mogućnosti regulacije temperature. SITEH Rijeka ovlašteni je zastupnik i servis za La Nordica Extraflame i Palazzetti peći na pelete.
SAZNAJ VIŠE
PEĆI NA DRVA
SITEH Rijeka ovlašteni je distributer i instalater´La Nordica Extraflame i Palazzetti peći na drva. Grijanje na drva je nastariji oblik grijanja čak i dan danas najpopularniji način grijanja prostorija. La Nordica Extraflame i Palazzetti peći na drva su proizvodi visoke kvalitete, kvalitetne izrade, niske potrošnje i visoke iskoristivosti.
SAZNAJ VIŠE
PODNO GRIJANJE
Podno grijanje SITEH Rijeka Prodaja i ugradnja opreme i materijala za podno grijanje. Dugogodišnje iskustvo u postavljanju sistema podnog grijanja. Koristimo samo najkvalitetnije cijevi i opremu za podno grijanje.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: DIZALICE TOPLINE , ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE , INOX DIMNJACI , INOX IZOLIRANI DIMNJACI PRODAJA I MONTAŽA , LA NORDICA EXTRAFLAME PEĆI NA PELETE , MITSUBISHI KLIMA UREĐAJI , MITSUBISHI MULTI SUSTAVI KLIMA UREĐAJA , PALAZZETTI PEĆI NA PELETE , PEĆI I LOŽIŠTA NA PELET , PEĆI NA PELETE , PEĆI NA PELETE I DRVA , ROTEX HPSU DIZALICE TOPLINE , SERVIS KLIMA UREĐAJA , SOLARNI SUSTAVI , SOLARNO GRIJANJE , UGRADNJA KLIMA UREĐAJA , VOGEL & NOOT ČELIČNI RADIJATORI

Galerija

Centralno grijanje na drva
Instalacija centralnog grijanja
Ugradnja podnog grijanja
Podno grijanje
Peći na pelete za centralno grijanje
La Nordica Extraflame peći na pelete
Radijatori za centralno grijanje
Mitsubishi Electric klima uređaji

Kontakt i lokacija (SITEH d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...