INTELEKT Ustanova za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih

INTELEKT USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH iz Rijeke, Centar, ustanova za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje i usavršavanje odraslih.
Obrazovanje, Škola stranih jezika
Kontakt podaci
51000 Rijeka, HR
KORZO 2 A /1
Tel/Fax: 051 / 330857
Web stranica:
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2001
Zaposlenih: 2
Djelatnost (NKD): 85.59 Ostalo obrazovanje i poučavanje, d. n.
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 100 tisuća i milijun kuna
MBS: 040176465

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 12:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,75 / 5 (Ukupno ocjena: 8)
Komentari

O nama

INTELEKT Ustanova za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih osnovana je 1994. godine u Rijeci.
Po odobrenju Ministarstva znanosti i obrazovanja nudi srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanja i usavršavanja, te učenje stranih jezika.

Obrazovanje (srednje škole)
– hotelijersko-turistička škola, smjer hotelijersko turistički tehničar (trajanje 4 godine)
– ugostiteljska škola, smjer kuhar, konobar i slastičar (trajanje 3 godine)

Osposobljavanja i usavršavanja
- daktilograf
– kuhar, konobar, slastičar
– informatika, osnove rada na računalu

Učenje stranih jezika
-engleski, njemački, talijanski, francuski, latinski i drugi

Uvjeti za upis je završena osnovna škola i završenih 15. godina života, a za prekvalifikaciju su potrebne sve razredne svjedodžbe te završna svjedodžba.
Oblik nastave: Konzultativno – instruktivni.
Svjedodžbe i uvjerenja upisuju se u radnu knjižicu (e-knjižicu).

“Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki ! ” – Aristotel

PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA
Osposobljavanja i usavršavanja – daktilograf, – kuhar, konobar, slastičar, – informatika, osnove rada na računalu. INTELEKT Ustanova za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih, Rijeka.
SAZNAJ VIŠE
PROGRAMI SREDNJE ŠKOLE (ČETVEROGODIŠNJI)-HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR
Hotelijersko-turistički tehničar je vrlo širok profil prilagođen širokom rasponu poslova u hotelima, hotelskim poduzećima, turističkim agencijama i drugim sličnim poduzećima koja se bave komunikacijskim čimbenicima turističke ponude. Nakon završene škole može se nastaviti studij na fakultetima.
SAZNAJ VIŠE
SREDNJA ŠKOLA ZA KUHARA-ICU
Osnovni poslovi kuhara su pripremanje svih vrsta hladnih i toplih jela. Za uspješno obavljanje tih poslova tijekom obrazovanja stječu dobru osnovu strukovnog znanja iz područja biologije, higijene, ekologije, prehrane i gospodarstva. Nakon završene srednje škole moguće je i daljnje usavršavanje i napredovanje u struci,doškolovanje za zanimanje hotelijera-ugostitelja, te prekvalifikacije u druga zanimanja, a uz određene uvjete može nastaviti školovanje srodnog stručnog studija.
SAZNAJ VIŠE
SREDNJA ŠKOLA ZA KONOBARA-ICU
Konobar obavlja pripremne radove prije posluživanja, održava sredstva, uređuje inventar ugostiteljskog posluživanja, postavlja stolove i rasprema ih nakon uporabe, poslužuje sve vrste jela prema sustavima posluživanja koji su uobičajeni u nas i u svijetu, služi se ustaljenim evidencijama i dokumentacijom za ponudu jela i pića. S obzirom na to da konobar sudjeluje u izravnoj prodaji i izravnom kontaktu s inozemnim i domaćim gostima, mora poznavati strane jezike te imati solidne osnove opće kulture.
SAZNAJ VIŠE
SREDNJOŠKOLSKO OBRAZOVANJE ODRASLIH
Ustanova INTELEKT za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih po odobrenju Ministarstva prosvjete i sporta ostvaruje sljedeće programe: Obrazovanja (srednje škole) – hotelijersko – turistička škola (trajanje 4 god.) – ugostiteljska škola (trajanje 3 god.)
SAZNAJ VIŠE
TEČAJEVI STRANIH JEZIKA
Učenje stranih jezika: engleski, njemački, talijanski, francuski, latinski i drugi. INTELEKT Ustanova za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih Korzo 2A/I, Rijeka 51000
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: INFORMATIČKI PROGRAMI-INFORMATIČKI TEČAJEVI , INFORMATIČKI PROGRAMI-WEB DIZAJNER , OBRAZOVANJE ODRASLIH , PIZZA MAJSTOR TEČAJ , PROGRAMI STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA-KUHAR-ICA , PROGRAMI STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA-PRIPREMATELJ-ICA PIZZA , PROGRAMI STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA-TEČAJ INFORMATIKE , PROGRAMI STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA-WEB DESIGN , PROGRAMI USAVRŠAVANJA , SLASTIČAR

Kontakt i lokacija (INTELEKT Ustanova za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...