EKING d.o.o. revizija, računovodstvo i porezno savjetovanje

Tvrtka EKING d.o.o. iz Rijeke pruža visokokvalitetne usluge računovodstva, revizije, poslovnog i poreznog savjetovanja, Primorsko-goranska županija.
Revizija, Knjigovodstvene usluge, Poslovno savjetovanje, Sudski vještak
Kontakt podaci
51000 Rijeka, HR
JURJA DOBRILE 10
Kvart: Martinkovac
Mobitel: 091 / 1626224
Tel/Fax: 051 / 626224
Web stranica:
Ostale informacije
OIB: 83272877537
Zaposlenih: 3

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Tvrtka EKING d.o.o. osnovana je 1993. godine u Rijeci i pruža usluge računovodstva, revizije i poreznog savjetovanja. Tvrtka je upisana u registar Hrvatske revizorske komore te obavlja spomenutu djelatnost na temelju dobivenog ovlaštenja za rad revizorskih društava. Tim tvrtke čine ovlašteni revizori s certifikatom Hrvatske udruge revizora, a ujedno su i ovlašteni računovođe s certifikatom Udruge računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika. 
Pored revizija, tvrtka EKING d.o.o. ima i višegodišnje iskustvo u računovodstvenoj praksi, te u bankarskom sektoru na području analiza financijskih izvještaja.

Njeguju individualan pristup svakom komitentu u svim segmentima rada, što rezultira predanim radom na stjecanju uvida u stanje tvrtke i iznalaženjem optimalnog rješenja.
Svoje usluge nude i provode širom Hrvatske, ali i izvan njenih granica, stoga valja napomenuti da se u radu, pored hrvatskoga jezika, koriste engleskim i talijanskim jezikom.

Revizijske usluge: 
-revizije propisane Zakonom o trgovačkom društvu, 
-revizije neprofitnih organizacija, 
-revizije povećanja temeljnog kapitala i reinvestirane dobiti, 
-revizije u postupku predstečajne nagodbe,
-posebne revizije /uvid u poslovanje, revizije dijelova poduzeća i ostale/.

Računovodstvene usluge nude za: 
-društva s ograničenom odgovornošću /d.o.o./, 
-jednostavna društva s ograničenom odgovornošću /j.d.o.o./, 
-samostalne djelatnosti, 
-obrte,
-neprofitne organizacije.

Usluge savjetovanja obuhvaćaju poslovno i porezno savjetovanje, koje uključuje informacije o svim poreznim propisima i zakonima, te pravovremenu obavijest o promjenama zakona i regulativa. Svojim klijentima omogućuju značajne uštede u poslovanju, prilagodbu zakonu t

POREZNO SAVJETOVANJE
Savjetodavna usluga Ekinga obuhvaća poslovno i porezno savjetovanje. To uključuje informacije o svim poreznim propisima i zakonima, te pravovremenu obavijest o promjenama zakona i regulativa kako biste ih mogli primijeniti u svoju korist. Poznavanje zakona i obveza omogućuje vam značajne uštede u poslovanju (smanjenje poreznog troška), prilagodbu zakonu, kvalitetno planiranje i pametne poslovne odluke.
SAZNAJ VIŠE
RAČUNOVODSTVO
Računovodstvo je disciplina koja se bavi zapisom svih financijskih transakcija koje su se dogodile unutar jednog poduzeća, tj. dokazima o tim transakcijama. Zapisi moraju biti ispravni, pravodobni, pouzdani i jasni. Prema propisima o porezu na dohodak, iznimno su važne Knjiga primitaka i izdataka i Knjiga prometa. EKING d.o.o. Rijeka
SAZNAJ VIŠE
REVIZIJA FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA
Vaš partner za reviziju! Reviziju smije vršiti ovlašteni revizor koji je stekao certifikat Komore za zvanje ovlaštenog revizora i koji je upisan u registar ovlaštenih revizora koji se vodi u Komori. Reviziju smije vršiti ovlašteni revizor koji je stekao certifikat Komore za zvanje ovlaštenog revizora i koji je upisan u registar ovlaštenih revizora koji se vodi u Komori.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BLAGAJNIČKO POSLOVANJE , FINANCIJSKI KONZALTING , FINANCIJSKO SAVJETOVANJE , FINANCIJSKO-POSLOVNO SAVJETOVANJE , IZRADA KNJIGA ULAZNIH I IZLAZNIH RAČUNA , KNJIGOVODSTVENI SERVIS , KNJIGOVODSTVO DUGOTRAJNE IMOVINE I OBRAČUN AMORTIZACIJE , KNJIGOVODSTVO NEPROFITNIH ORGANIZACIJA , KNJIGOVODSTVO OBRTNIKA , KNJIGOVODSTVO PODUZEĆA , KNJIGOVODSTVO PRORAČUNSKIH KORISNIKA , OBRAČUN PLAĆA , POSLOVNO SAVJETOVANJE , PRIJAVA-ODJAVA ZAPOSLENIKA , REVIZIJA OSNIVANJA I POVEĆANJA KAPITALA , REVIZIJA OSNIVANJA TRGOVAČKIH DRUŠTAVA , REVIZIJA PO ZAKONU O FINANCIJSKOM POSLOVANJU I PREDSTEČAJNOJ NAGODBI , REVIZIJA POVEĆANJA I SMANJENJA TEMELJNOG KAPITALA TRGOVAČKIH DRUŠTAVA , ROBNO-MATERIJALNO KNJIGOVODSTVO , SUDSKI VJEŠTAK ZA FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO , VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA , VOĐENJE PUTNIH NALOGA, LOKO VOŽNJE

Galerija

Računovodstvene usluge
Vaš partner za reviziju!

Kontakt i lokacija (EKING d.o.o. revizija, računovodstvo i porezno savjetovanje)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...