ACTA d.o.o. za knjigovodstvene i računovodstvene usluge

Tvrtka ACTA d.o.o. iz Rijeke, Centar, obavlja kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge za tvrtke i obrte na području Primorsko-goranske županije
Knjigovodstvene usluge, Poslovno savjetovanje, Sudski vještak
Kontakt podaci
51000 Rijeka, HR
ANTE KOVAČIĆA 22
Kvart: Kozala
Mobitel: 091 / 2091972
Tel/Fax: 051 / 211501
Odgovorna osoba: Marijana Mrakovčić
Ostale informacije
OIB: 16517510956
Zaposlenih: 2

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 9)
Komentari

O nama

Tvrtka ACTA d.o.o. za knjigovodstvene i računovodstvene usluge iz Rijeke nudi kompletne knjigovodstveno-računovodstvene usluge za male i srednje poduzetnike i obrte.

Vođenje poslovnih knjiga, obračun plaća, kontiranje knjigovodstvenih dokumenata, knjiženje računa, vođenje blagajne, prijava i odjava radnika, obračun PDV-a, poreza i doprinosa, usluge poslovnog i financijskog savjetovanja samo su neke od usluga koje obavljaju za tvrtke i obrte. Isto tako nude i usluge sudskog vještaka za financije i računovodstvo.

Knjigovodstveno-računovodstvene usluge obavljaju educirani i stručni djelatnici uz korištenje suvremenih informatičkih alata, poštujući zakone i važeće propise Republike Hrvatske. Svojim klijentima u mogućnosti su u svakom trenutku pružiti brzu, točnu i pouzdanu uslugu, te pomoći pri ulasku u poduzetničke vode.

Stručni tim knjigovodstvenog servis ACTA nudi individualni pristup, pomoć i savjet pri otvaranju tvrtke ili obrta, te su na raspolaganju za porezno i poslovno savjetovanje. Knjigovodstveno-računovodstvene usluge obavljaju kvalitetno, ažurno, diskretno i pouzdano.

ACTA d.o.o. za knjigovodstvene i računovodstvene usluge, tvrtka je u privatnom vlasništvu s dugogodišnjim uspješnim poslovanjem u knjigovodstvu i računovodstvu. 
Sa sjedištem se nalazi u Rijeci na području Primorsko-goranske županije.

ACTA d.o.o. - Vaš provjereni partner za knjigovodstvene i računovodstvene usluge u Rijeci!
KNJIGOVODSTVENI SERVIS
Kompletne knjigovodstveno-računovodstvene usluge za tvrtke i obrt...
SAZNAJ VIŠE
KNJIGOVODSTVO OBRTNIKA
Knjigovodstveno-računovodstvene usluge za sve vrste obrta na podr...
SAZNAJ VIŠE
KNJIGOVODSTVO PODUZEĆA
Vođenje knjigovodstva za tvrtke na području grada Rijeke i Primor...
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI VJEŠTAK ZA FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO
Tvrtka ACTA d.o.o. za knjigovodstvene i računovodstvene usluge iz...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BLAGAJNIČKO POSLOVANJE, FINANCIJSKO SAVJETOVANJE, IZRADA GODIŠNJIH FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA, IZRADA KNJIGA ULAZNIH I IZLAZNIH RAČUNA, KNJIGOVODSTVO DUGOTRAJNE IMOVINE I OBRAČUN AMORTIZACIJE, OBRAČUN DOPRINOSA I ČLANARINA, OBRAČUN PLAĆA, POSLOVNO SAVJETOVANJE, PRIJAVA-ODJAVA ZAPOSLENIKA, RAČUNOVODSTVO, ROBNO-MATERIJALNO KNJIGOVODSTVO, VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA, VOĐENJE PUTNIH NALOGA, LOKO VOŽNJE

Galerija

knjigovodstvene i računovodstvene usluge Rijeka - Acta d.o.o.

Kontakt i lokacija (ACTA d.o.o. za knjigovodstvene i računovodstvene usluge)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje