O proizvodu / usluzi

Laserski piling je izraz koji se često koristi umjesto laserski "resurfacing". To je tretman kojim se uklanjaju površinski i po potrebi i dublji slojevi kože. Na taj se način uklanjaju nepoželjne promjene na koži i stimulirana obnavljanje kože. Ovisno o jačini tretmana koristi se izraz piling (blagi tretman) i resurfacing (dublji tretman).
Osim za laserski piling, frakcijski CO2 laser koristi se i za pomlađivanje kože, smanjivanje nepravilnosti kože, uklanjanje tamnih i svijetlih pjega i mrlja (staračke pjege, melasma...), smanjivanje bora, ožiljaka i strija, zatezanje ("podizanje") kapaka i uklanjanje raznih dobroćudnih izraslina na koži.
DERMATOVENEROLOGIJA
U ordinaciji za kožne (dermatologija) i spolne bolesti (venerolog...
SAZNAJ VIŠE
ESTETSKA DERMATOLOGIJA
Nove tehnologije u području estetske dermatologije omogućuju učin...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ALERGOLOŠKA TESTIRANJA I SAVJETOVANJA, BOTOX TRETMANI, DERMATOLOGIJA, DERMATOSKOPIJA, FOTOPOMLAĐIVANJE LICA, VRATA I DEKOLTEA, HIJALURONSKI FILERI, IPL TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA, LASERSKA DEPILACIJA, LASERSKO ODSTRANJIVANJE KAPILARA, LASERSKO POMLAĐIVANJE KOŽE LICA, VRATA, DEKOLTEA, LASERSKO UKLANJANJE BORA, LASERSKO UKLANJANJE CRVENILA LICA (ROSACEA), LASERSKO UKLANJANJE DLAKA, LASERSKO UKLANJANJE MADEŽA, PREGLED MADEŽA I DRUGIH IZRASLINA NA KOŽI, TERAPIJA POJAČANOG ZNOJENJA BOTOX-OM, TRETMANI HIJALURONOM, VENEROLOGIJA

Kontakt i lokacija PRIVATNA SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU mr.sc. TEO MANESTAR BLAŽIĆ dr.med., spec.

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje