PRIVATNA SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU mr.sc. TEO MANESTAR BLAŽIĆ dr.med., spec.

PRIVATNA SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU mr.sc. TEO MANESTAR BLAŽIĆ dr.med., spec. iz Rijeke, za kožne i spolne bolesti
Dermatologija
Kontakt podaci
51000 Rijeka, HR
RIVA BODULI 7
Telefon: 051 / 312028
Mobitel: 099 / 2466857
Odgovorna osoba: Teo Manestar Blažić
Radno vrijeme
Ostale informacije
Zaposlenih: 1
Broj računa: HR0823600001102169613
MBS: 80388612

Radno vrijeme

Pon - Uto : 10:00 - 20:00
Čet - Pet : 10:00 - 20:00
Srijeda i subota po dogovoru
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,83 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

U ordinaciji dr. Tea Manestra Blažića obavljaju se dijagnoze te liječenje kožnih i spolnih bolesti. Pod to se ubraja rješavanje problema vezanih uz bolesti kože, vidljivih sluznica, noktiju, kose, alergija, raka kože, kao i bolesti spolovila te spolno prenosivih bolesti. U ordinaciji je moguće obaviti i manje kirurške zahvate u estetske ili terapijske svrhe, te brojne druge medicinsko estetske tretmane, kao i tretmane laserom.

Pacijenti ove ordinacije osim iz Hrvatske, pristižu iz okolnih zemalja, ali i iz Njemačke te Švicarske i Italije. Voditelj ordinacije, dr. Teo Manestar Blažić do sada je obavio desetke tisuća zahvata, te ima preko deset godina iskustva u uklanjanju madeža. Ujedno je i autor brojnih znanstvenih članaka te je čest predavač na dermatološkim tečajevima i kongresima.

PRIVATNA SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU mr.sc. TEO MANESTAR BLAŽIĆ dr.med., spec. nalazi se u Rijeci, na području Primorsko-goranske županije.
DERMATOVENEROLOGIJA
U ordinaciji za kožne (dermatologija) i spolne bolesti (venerolog...
SAZNAJ VIŠE
ESTETSKA DERMATOLOGIJA
Nove tehnologije u području estetske dermatologije omogućuju učin...
SAZNAJ VIŠE
LASERSKI TRETMANI
Laserski piling je izraz koji se često koristi umjesto laserski "...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ALERGOLOŠKA TESTIRANJA I SAVJETOVANJA, BOTOX TRETMANI, DERMATOLOGIJA, DERMATOSKOPIJA, FOTOPOMLAĐIVANJE LICA, VRATA I DEKOLTEA, HIJALURONSKI FILERI, IPL TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA, LASERSKA DEPILACIJA, LASERSKO ODSTRANJIVANJE KAPILARA, LASERSKO POMLAĐIVANJE KOŽE LICA, VRATA, DEKOLTEA, LASERSKO UKLANJANJE BORA, LASERSKO UKLANJANJE CRVENILA LICA (ROSACEA), LASERSKO UKLANJANJE DLAKA, LASERSKO UKLANJANJE MADEŽA, PREGLED MADEŽA I DRUGIH IZRASLINA NA KOŽI, TERAPIJA POJAČANOG ZNOJENJA BOTOX-OM, TRETMANI HIJALURONOM, VENEROLOGIJA

Galerija

Privatna specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju mr.sc. teo manestar blažić dr.med., spec. 2
ESTETSKA DERMATOLOGIJA
LASERSKI TRETMANI
DIJAGNOSTIKA
Alergološko testiranje
LASERSKI TRETMANI
KOŽNE BOLESTI
Privatna specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju mr.sc. teo manestar blažić dr.med., spec. 9
Oblikovanje lice - oblikovanje i povećanje usana, jagodica, obraza i brade injekcijama hijaluronske kiseline (hijaluron, fileri, punjači)
Privatna specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju mr.sc. teo manestar blažić dr.med., spec. 11

Kontakt i lokacija (PRIVATNA SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU mr.sc. TEO MANESTAR BLAŽIĆ dr.med., spec.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje