O proizvodu / usluzi

Konobar obavlja pripremne radove prije posluživanja, održava sredstva, uređuje inventar ugostiteljskog posluživanja, postavlja stolove i rasprema ih nakon uporabe, poslužuje sve vrste jela prema sustavima posluživanja koji su uobičajeni u nas i u svijetu, služi se ustaljenim evidencijama i dokumentacijom za ponudu jela i pića. S obzirom na to da konobar sudjeluje u izravnoj prodaji i izravnom kontaktu s inozemnim i domaćim gostima, mora poznavati strane jezike te imati solidne osnove opće kulture.
HOTELIJERSKO-TURISTIČKA ŠKOLA
Hotelijersko-turistički tehničar je vrlo širok profil prilagođen ...
SAZNAJ VIŠE
HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR
Hotelijersko turistički tehničar Mnogobrojni poslovi na različit...
SAZNAJ VIŠE
PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA
Osposobljavanja i usavršavanja – daktilograf, – kuhar, konobar,...
SAZNAJ VIŠE
PROGRAMI SREDNJE ŠKOLE (ČETVEROGODIŠNJI)-HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR
Hotelijersko-turistički tehničar je vrlo širok profil prilagođen ...
SAZNAJ VIŠE
SREDNJA ŠKOLA ZA KUHARA-ICU
Osnovni poslovi kuhara su pripremanje svih vrsta hladnih i toplih...
SAZNAJ VIŠE
SREDNJOŠKOLSKO OBRAZOVANJE ODRASLIH
Ustanova INTELEKT za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje,...
SAZNAJ VIŠE
TEČAJEVI STRANIH JEZIKA
Učenje stranih jezika: engleski, njemački, talijanski, francuski,...
SAZNAJ VIŠE

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
INTELEKT Ustanova za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje