SUHA MARINA - RAPSKA PLOVIDBA d.d. - Rab

O proizvodu / usluzi

Suha marina "Palit"
U našoj suhoj marini, udaljenoj svega 600 metara od dizalice u luci Rab, nudimo Vam uslugu cjelogodišnjeg smještaja Vašeg plovila u ograđenom i čuvanom prostoru.

Kapacitet marine je cca. 100 plovila. Dovoz i odvoz plovila iz marine moguć je kako u vlastitom aranžmanu, tako i našim prikolicama.
BRODSKI PRIJEVOZ
Rapska plovidba d.d. je lokalni brodar sa sjedištem u poslovnom centru Mali Palit na Rabu. Četiri trajekta Rapske plovidbe d.d.: "Četiri zvonika", "Barbat", "Sveti Marin" i "Sveti Kristofor" plove na liniji Stinica - Mišnjak i ta linija traje manje od 18 minuta. Osim trajektne linije Stinica - Mišnjak, Rapska plovidba d.d. održava putničku liniju Rab-Lun na otoku Pagu s brodicom "Maslina".
SAZNAJ VIŠE
DIZANJE I SPUŠTANJE BRODICA U MORE
Dizalica u luci Rab, u vlasništvu ŽLU Rab, nosivosti do 10 tona, najbrži je i najlakši način da Vaše plovilo u nekoliko trenutaka pripremite za plovidbu. U krugu dizalice na raspolaganju Vam je veliko parkiralište, a u neposrednoj blizini su i servisi za brodsku mehaniku, auto mehaničarska radionica, benzinska stanica, trgovine i restorani.
SAZNAJ VIŠE

Kontakt i lokacija RAPSKA PLOVIDBA d.d.