RAPSKA PLOVIDBA d.d.

RAPSKA PLOVIDBA iz Raba, za održavanje trajektne linije kopna s otokom, usluge dizalice u luci Rab i suha marina u mjestu Palit, Primorsko-goranska županija.
Pomorski prijevoz
Kontakt podaci
51280 Rab, HR
HRVAT.BRANITELJA DOMOVIN.RATA 1/2
Telefon: 051 / 724122
Fax: 051 / 724018
Web stranica:
Ostale informacije
OIB: 23228843818
Zaposlenih: 49

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

RAPSKA PLOVIDBA dioničko društvo za pomorski prijevoz sa sjedištem se nalazi na otoku Rabu poslovnom centru Mali Palit.
Najvažnija djelatnost brodarske tvrtke Rapska plovidba je održavanje trajektne linije kopna s otokom koja se održava neprekidno od 1963. godine.

Trajektne linije Rapska plovidba
Tvrtka posjeduje četiri trajekta, a to su "Četiri zvonika", "Barbat", "Sveti Marin" i "Sveti Kristofor" koji plove na liniji Stinica-Mišnjak.
Osim trajektne linije Stinica-Mišnjak, Rapska plovidba  održava  međužupanijsku linija Rab (luka Rab) - Lun (luka Tovarnele - otok Pag) brodicom "Maslina".

Dizalica luka Rab
Osim prijevoza ljudi i vozila, Rapska plovidba u rapskoj luci posjeduje i dizalicu nosivosti do deset tona.
U krugu dizalice na raspolaganju imaju veliko parkiralište, a u blizini se nalaze servisi za brodsku mehaniku, auto servis,  benzinska postaja, trgovine i restorani.
Kod izvlačenja plovila iz mora  na raspolaganju je usluga pranja slatkom vodom te odvoz plovila do suhe marine.

Suha marina Palit
Suha marina Palit
smještena je nedaleko od dizalice u luci Rab i nudi uslugu cjelogodišnjem smještaja plovila u ograđenom i čuvanom prostoru.
Kapacitet marine je 100 plovila, a dovoz i odvoz plovila iz marine moguć je u prikolicama marine ili o vlastitom aranžmanu.
BRODSKI PRIJEVOZ
Rapska plovidba d.d. je lokalni brodar sa sjedištem u poslovnom centru Mali Palit na Rabu. Četiri trajekta Rapske plovidbe d.d.: "Četiri zvonika", "Barbat", "Sveti Marin" i "Sveti Kristofor" plove na liniji Stinica - Mišnjak i ta linija traje manje od 18 minuta. Osim trajektne linije Stinica - Mišnjak, Rapska plovidba d.d. održava putničku liniju Rab-Lun na otoku Pagu s brodicom "Maslina".
SAZNAJ VIŠE
DIZANJE I SPUŠTANJE BRODICA U MORE
Dizalica u luci Rab, u vlasništvu ŽLU Rab, nosivosti do 10 tona, najbrži je i najlakši način da Vaše plovilo u nekoliko trenutaka pripremite za plovidbu. U krugu dizalice na raspolaganju Vam je veliko parkiralište, a u neposrednoj blizini su i servisi za brodsku mehaniku, auto mehaničarska radionica, benzinska stanica, trgovine i restorani.
SAZNAJ VIŠE
SUHA MARINA
Suha marina "Palit" U našoj suhoj marini, udaljenoj svega 600 metara od dizalice u luci Rab, nudimo Vam uslugu cjelogodišnjeg smještaja Vašeg plovila u ograđenom i čuvanom prostoru. Kapacitet marine je cca. 100 plovila. Dovoz i odvoz plovila iz marine moguć je kako u vlastitom aranžmanu, tako i našim prikolicama.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

Međužupanijska linija Rab (luka Rab) - Lun (luka Tovarnele - otok Pag)
Suha marina "Palit"
Suha marina "Palit"
Suha marina "Palit"
Dizalica Luka Rab
Dizalica Luka Rab
Dizalica Luka Rab
Rapska plovidba d.d. 9
Trajektna luka Mišnjak (Rab)
Trajektna luka Stinica (kopno)
Trajektna luka Stinica (kopno)
Trajekt “Četiri zvonika”
Trajekt “Četiri zvonika”
Trajekt “Četiri zvonika”

Kontakt i lokacija (RAPSKA PLOVIDBA d.d.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...