MARINA TOURS d.o.o. Turistička agencija

MARINA TOURS d.o.o. iz Punat, turistička agencija za pružanje usluge smještaja u privatnim apartmanima i sobama u Puntu na otoku Krku
Turistička agencija, Sobe, apartmani, smještaj
Kontakt podaci
51521 Punat
IVANA GORANA KOVAČIĆA 83
Telefon: 051 / 854375
Mobitel: 099 / 3368706
Fax: 051 / 854340
Web stranica: www.marina-tours.com,
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1994
OIB: 00991068972
Zaposlenih: 2
Broj računa: HR1523400091110887221
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 79.11 Djelatnosti putničkih agencija
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 100 tisuća i milijun kuna

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Tvrtka MARINA TOURS d.o.o. posluje od 1994. godine kao turistička agencija za pružanje usluge smještaja u privatnim apartmanima i sobama u Puntu na otoku Krku.
Uz dugogodišnju suradnju s mnogobrojnim turističkim agencijama iz Njemačke, Austrije, Češke, Italije, Nizozemske, Danske i Slovenije, turistička agencija MARINA TOURS d.o.o., svojim klijentima osigurava visoku kvalitetu usluge.

Osnovna ponuda pružanja usluge smještaja obogaćena je širokom lepezom raznovrsnih usluga potrebnih gostima, kao što je organizacija izleta, usluge mjenjačnice, prodaja autobusnih karata i pružanje turističkih informacija.

Punat je smješten u jednoj od najzaštićenijih uvala na Jadranskom moru, u Puntarskoj dragi na južnoj strani otoka Krka i raj je za nautičare i surfere.
Na predjelu Punta nalaze se prekrasne šljunčane plaže, a kupačima su na raspolaganju i brojni ugostiteljski objekti te centar za sportove na vodi i tereni za odbojku na pijesku. Za djecu i starije osobe pogodna je gradska plaža zbog prilaza moru i plitke vode.

S područja kulturne baštine Punat je prepun brojnim zanimljivostima od kojih se izdvaja crkvica Sv. Dunat, iskopine triju crkvica Sv. Petra iz 6. st., Križni put iznad Punta na lokaciji Tri križi i otočić Košljun s franjevačkim samostanom, kao pravi park prirode s više od 400 vrsta biljaka i vrijednom etnografskom zbirkom te knjižnicom s više od 30000 naslova, od kojih su neki pravi rariteti.

Turistička agencija MARINA TOURS - TRAVEL AGENCY Punat
IZNAJMLJIVANJE APARTMANA OTOK KRK
Turistička agencija Marina Tours pruža usluge smještaja u privatnim apartmanima i sobama u Puntu na otoku Krku. Dugogodišnja suradnja s mnogobrojnim turističkim agencijama iz Austrije, Njemačke, Italije, Češke, Danske, Nizozemske i Slovenije osigurava našim klijentima visoku kvalitetu usluge.
SAZNAJ VIŠE
ORGANIZACIJA IZLETA
Naša osnovna ponuda usluga smještaja u privatnim apartmanima i sobama u Puntu na otoku Krku, obogaćena je lepezom raznovrsnih usluga potrebnih gostima, poput ponude izleta, usluge mjenjačnice, turističkih informacija, prodaje autobusnih karata.. Turistička agencija "Marina Tours"
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: IZNAJMLJIVANJE APARTMANA , IZNAJMLJIVANJE SOBA

Galerija

MARINA TOURS d.o.o.
MARINA TOURS d.o.o.
MARINA TOURS d.o.o.
MARINA TOURS d.o.o.
MARINA TOURS d.o.o.
Marina tours d.o.o. turistička agencija 7
Marina tours d.o.o. turistička agencija 8
Marina tours d.o.o. turistička agencija 9
Marina tours d.o.o. turistička agencija 10

Kontakt i lokacija (MARINA TOURS d.o.o. Turistička agencija)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...