RESTORAN OAZA Pula

RESTORAN OAZA iz Pule nudi velik izbor ribljih i mesnih jela pripremljenih od svježih namirnica, šparoga, rakovica, domaćih kobasica i gljiva, Istarska županija
Restorani
Kontakt podaci
52100 Pula, HR
PADULJSKI PUT 3
Telefon: 052 / 534043
Odgovorna osoba: Goran Runko
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1989

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Komentari

O nama

Restoran Oaza nalazi se par kilometara od samog centra Pule, na jednom od brežuljaka grada – Velom Vrhu. Restoran nudi velik izbor ribljih i mesnih jela pripremljenih od svježih namirnica, te iznenađenja poput šparoga, rakovica, domaćih kobasica i gljiva. Ovo mjesto je uz mediteranski štih svih jela, savršeno mjesto za održavanje obiteljskih okupljanja, romantičnih večera te poslovnih ručkova. Dakako, i vina su bitan čimbenik ovog restorana. Na vinskoj karti Restorana Oaza nalaze se najbolja istarska vina, kao i vina iz vlastitog podruma. Catering Restorana Oaza nudi usluživanje svježe pripravljene hrane i pića na vanjskoj lokaciji, uz pokušaj udovoljavanja gostima što je jače moguće. Catering meni također sadrži riblja i mesna jela, tjestenine i razne umake, razne salate i slastice, sve pripremljeno na istarski način, s začinima mediterana te vrhunskim maslinovim uljem.

Djelatnosti

Kontakt i lokacija (RESTORAN OAZA Pula)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...

Želite više detalja o Vašoj tvrtki?

Prikaz svih kontakt podataka s mogućnošću izmjene sadržaja, neograničen broj proizvoda/usluga, mogućnost postavljanja fotografija uz svaki proizvod /uslugu, karta s lokacijom, postavljanje logotipa , galerija fotografija, promotivni oglas - cijena sa 30% web popusta 93 EUR + PDV. Trajanje usluge -12.mjeseci

Kliknite OVDJE i kontaktirajte nas, kako bi saznali više informacija ili zatražili ponudu.

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje