KERAMIČKE PLOČICE - ORNATUS KERAMIKA d.o.o. - Pula

O proizvodu / usluzi

Velik izbor keramičkih pločica renomiranih proizvođača u ponudi je tvrtke ORNATUS KERAMIKA d.o.o.
U svom izložbeno prodajnom salonu koji se nalazi u Puli uz keramičke pločice nude i sanitarije, slavine, kade, tuš kabine, kupaonski namještaj i galanteriju.
IZLOŽBENI SALON ORNATUS
Izložbeni salon tvrtke ORNATUS KERAMIKA nalazi se u Puli na adresi Industrijska 1 a. U salonu se nalazi velik izbor keramičkih pločica, sanitarija, tuš kabina, kupaonskog namještaja, kupaonske galanterije i vezivnih materijala. Za sve kupce osiguran je parking.
SAZNAJ VIŠE
PODNE TUŠ KANALICE
Tuš kanalice modernog su dizajna i služe za ugradnju u ravnini s podom u tuš prostoru. Popularne su u hotelskim i apartmanskim kupaonicama ali sve više ljudi se odlučuje za ugradnju tuš kanalica i u svojim domovima. Ugradnjom tuš kanalice, prostor za tuširanje nema prepreka i zbog toga su idealan izbor i za invalidske kupaonice.
SAZNAJ VIŠE
SAMOSTOJEĆE KADE
Omogućuju elegantan i profinjen izgled kupaonice. Samostojeće kade idealne su za veće kupaonice kod kojih je moguće postaviti kadu na sredini ili uza zid prostorije. Za samostojeće kade postavljaju se slavine iz zida ili slavine koje idu iz poda.
SAZNAJ VIŠE
SANITARIJE
Sanitarije renomiranih proizvođača kao što se Hatria, Gravena, Vitra, Kerasan, Roca mogu se kupiti u izložbeno prodajnom salonu ORNATUS KERAMIKA koji se nalazi u Puli na području Istarske županije. Dođite i uvjerite se kvalitetnu naših proizvoda, a ljubazno osoblje pomoći će vam pri odabiru.
SAZNAJ VIŠE
SLAVINE
Slavine vrhunskih proizvođača mogu se kupiti u prodajnom salonu tvrtke ORNATUS KERAMIKA u Puli. Uz slavine u ponudi je kompletna kupaonska oprema, keramičke pločice, sanitarije, kade, tuš kade, kupaonski namještaj i galanterija.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: 3D VIZUALIZACIJA KUPAONE , BAZENSKE PLOČICE , BAZENSKI MOZAIK , BOJLER , BOJLER ARISTON, FEROLLI , GRES PLOČICE , HIDROMASAŽNE KADE , HIDROMASAŽNI BAZENI , KADE , KADE ZA SPA I WELLNESS CENTRE , KADE, TUŠ KABINE, BAZENI, MASAŽNI SISTEMI , KERAMIČKA LJEPILA, FUG MASE, PROFILI, LAJSNE , KERAMIČKE I PORCULANSKE PLOČICE ZA UNUTARNJA I VANJSKA OBLAGANJA , KERAMIKA-KERAMIČKE PLOČICE , KUPAONICE , KUPAONSKA GALANTERIJA , KUPAONSKI NAMJEŠTAJ , KUPAONSKI NAMJEŠTAJ NORD , KUPAONSKI NAMJEŠTAJ ROYOBATH , LJEPILA ZA KERAMIKU , MASE ZA FUGIRANJE , OGLEDALA , OGLEDALA SA SVJETLOM , SANITARNA KERAMIKA , SCHMIDLER , SLAVINE NORD, SCHMIDLER , TUŠ KABINE

Kontakt i lokacija ORNATUS KERAMIKA d.o.o.