ORNATUS KERAMIKA d.o.o.

ORNATUS KERAMIKA d.o.o. u svom izložbeno prodajnom salonu u Puli nudi kompletnu kupaonsku opremu, keramičke pločice, kade, sanitarije, Istarska županija
Oprema za kupaonice, Sanitarije, Keramički proizvodi, Sanitarna oprema, Trgovina na malo, Trgovina na veliko
Kontakt podaci
52100 Pula
INDUSTRIJSKA 1 A
Telefon: 052 / 534020
Fax: 052 / 534273
Web stranica: www.ornatus-keramika.hr
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2004
OIB: 35082171244
Broj računa: HR6823600001102279210
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 23.31 Proizvodnja keramičkih pločica i ploča
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 1 i 5 milijuna kuna
MBS: 040210759

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 19:00
Sub : 8:00 - 13:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

ORNATUS KERAMIKA d.o.o. u svom izložbeno-prodajnom salonu u Puli, koji se prostire na 320 m2 i ima osiguran parking, prodaje kompletnu kupaonsku opremu, keramičke i gres pločice, kupaonski namještaj, bazenski i drugi mozaici, sanitarije, slavine, kade i tuš kade, tuš kabine, električne grijalice vode, vezivni materijal i kupaonsku galanteriju.

Osim usluge prodaje na veliko i malo europskih proizvođača keramičkih pločica,sanitarija, kupaonskog namještaja i galanterije, nude i besplatne usluge 3D vizualizacije buduće kupaonice za svoje kupce.
Veliki dio asortimana iz ponude je spreman za isporuku odmah.

ORNATUS KERAMIKA Pula - Vaš pouzdan partner za opremanje kupaonica!

IZLOŽBENI SALON ORNATUS
Izložbeni salon tvrtke ORNATUS KERAMIKA nalazi se u Puli na adresi Industrijska 1 a. U salonu se nalazi velik izbor keramičkih pločica, sanitarija, tuš kabina, kupaonskog namještaja, kupaonske galanterije i vezivnih materijala. Za sve kupce osiguran je parking.
SAZNAJ VIŠE
KERAMIČKE PLOČICE
Velik izbor keramičkih pločica renomiranih proizvođača u ponudi je tvrtke ORNATUS KERAMIKA d.o.o. U svom izložbeno prodajnom salonu koji se nalazi u Puli uz keramičke pločice nude i sanitarije, slavine, kade, tuš kabine, kupaonski namještaj i galanteriju.
SAZNAJ VIŠE
PODNE TUŠ KANALICE
Tuš kanalice modernog su dizajna i služe za ugradnju u ravnini s podom u tuš prostoru. Popularne su u hotelskim i apartmanskim kupaonicama ali sve više ljudi se odlučuje za ugradnju tuš kanalica i u svojim domovima. Ugradnjom tuš kanalice, prostor za tuširanje nema prepreka i zbog toga su idealan izbor i za invalidske kupaonice.
SAZNAJ VIŠE
SAMOSTOJEĆE KADE
Omogućuju elegantan i profinjen izgled kupaonice. Samostojeće kade idealne su za veće kupaonice kod kojih je moguće postaviti kadu na sredini ili uza zid prostorije. Za samostojeće kade postavljaju se slavine iz zida ili slavine koje idu iz poda.
SAZNAJ VIŠE
SANITARIJE
Sanitarije renomiranih proizvođača kao što se Hatria, Gravena, Vitra, Kerasan, Roca mogu se kupiti u izložbeno prodajnom salonu ORNATUS KERAMIKA koji se nalazi u Puli na području Istarske županije. Dođite i uvjerite se kvalitetnu naših proizvoda, a ljubazno osoblje pomoći će vam pri odabiru.
SAZNAJ VIŠE
SLAVINE
Slavine vrhunskih proizvođača mogu se kupiti u prodajnom salonu tvrtke ORNATUS KERAMIKA u Puli. Uz slavine u ponudi je kompletna kupaonska oprema, keramičke pločice, sanitarije, kade, tuš kade, kupaonski namještaj i galanterija.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: 3D VIZUALIZACIJA KUPAONE , BAZENSKE PLOČICE , BAZENSKI MOZAIK , BOJLER , BOJLER ARISTON, FEROLLI , GRES PLOČICE , HIDROMASAŽNE KADE , HIDROMASAŽNI BAZENI , KADE , KADE ZA SPA I WELLNESS CENTRE , KADE, TUŠ KABINE, BAZENI, MASAŽNI SISTEMI , KERAMIČKA LJEPILA, FUG MASE, PROFILI, LAJSNE , KERAMIČKE I PORCULANSKE PLOČICE ZA UNUTARNJA I VANJSKA OBLAGANJA , KERAMIKA-KERAMIČKE PLOČICE , KUPAONICE , KUPAONSKA GALANTERIJA , KUPAONSKI NAMJEŠTAJ , KUPAONSKI NAMJEŠTAJ NORD , KUPAONSKI NAMJEŠTAJ ROYOBATH , LJEPILA ZA KERAMIKU , MASE ZA FUGIRANJE , OGLEDALA , OGLEDALA SA SVJETLOM , SANITARNA KERAMIKA , SCHMIDLER , SLAVINE NORD, SCHMIDLER , TUŠ KABINE

Kontakt i lokacija (ORNATUS KERAMIKA d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...