VINNISS, VL. MILENA JOVIĆ računovodstvene i knjigovodstvene usluge

Knjigovodstveni servis VINNISS, VL. MILENA JOVIĆ iz Pule pruža kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge za tvrtke i obrte na području Istarske županije
Knjigovodstvene usluge
Kontakt podaci
52100 Pula, HR
MARSOVO POLJE 8
Telefon: 052 / 215740
Mobitel: 098 / 440826
Fax: 052 / 211442
Web stranica:
Odgovorna osoba: Milena Jović
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2002
Zaposlenih: 4
Broj računa: HR4523400091160440295
Djelatnost (NKD): 69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje
MBS: 92054595

Radno vrijeme

Pon - Pet : 9:00 - 15:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Knjigovodstveni servis VINNISS vl. Milena Jović iz Pule pruža kompletne knjigovodstveno-računovodstvene usluge, porezno i poslovno savjetovanje.
Vođenje poslovnih knjiga, obračun plaća i doprinosa, obračun poreza, izrada financijskih izvještaja, prijava-odjava zaposlenika, izrada knjiga ulaznih i izlaznih računa, samo su neke od usluga koje pruža za tvrtke i obrte.

Knjigovodstvene usluge obavljaju stručni i profesionalni djelatnici knjigovodstvenog servisa s dugogodišnjim iskustvom u vođenju poslovnih knjiga. Stručno i ažurno prema važećim propisima Republike Hrvatske obavljaju vođenje poslovnih knjiga, a svojim klijentima na raspolaganju su za sva pitanja.
Svojim iskustvom i znanjem zastupaju visoke standarde u poslovanju, što su prepoznali brojni zadovoljni klijenti koji su vođenje svojih poslovnih knjiga prepustili u ruke stručnjaka knjigovodstvenog servisa VINNISS.

VINNISS, obrt za računovodstvene, knjigovodstvene i ostale uslužne djelatnosti, vl. Milena Jović osnovan je 2002. godine od kada uspješno posluje u pružanju knjigovodstvenih usluga i poreznog savjetovanja.
Sa sjedištem se nalazi u Puli na području Istarske županije.

VINNISS vL. Milena Jović-knjigovodstvene usluge, porezno savjetovanje i vođenje poslovnih knjiga, obratite se s povjerenjem!

KNJIGOVODSTVENI SERVIS
Glavne djelatnosti obrta Vinniss su knjigovodstvene i računovodst...
SAZNAJ VIŠE
VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA
Vođenje poslovnih knjiga za tvrtke i obrte pruža VINNISS, obrt za...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BLAGAJNIČKO POSLOVANJE, FINANCIJSKO SAVJETOVANJE, FINANCIJSKO-POSLOVNO SAVJETOVANJE , IZRADA KNJIGA ULAZNIH I IZLAZNIH RAČUNA, KNJIGOVODSTVO DUGOTRAJNE IMOVINE I OBRAČUN AMORTIZACIJE, KNJIGOVODSTVO NEPROFITNIH ORGANIZACIJA, KNJIGOVODSTVO OBRTNIKA, KNJIGOVODSTVO PODUZEĆA, KNJIGOVODSTVO PRORAČUNSKIH KORISNIKA, OBRAČUN PLAĆA, POREZNO SAVJETOVANJE, PRIJAVA-ODJAVA ZAPOSLENIKA, ROBNO-MATERIJALNO KNJIGOVODSTVO, VOĐENJE PUTNIH NALOGA, LOKO VOŽNJE

Galerija

Knjigovodstvene usluge, porezno savjetovanje i vođenje poslovnih knjiga

Kontakt i lokacija (VINNISS, VL. MILENA JOVIĆ računovodstvene i knjigovodstvene usluge)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje