TREXI d.o.o. za računovodstveno-knjigovodstvene usluge

TREXI d.o.o. obavlja kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge, poslovno i porezno savjetovanje za tvrtke i obrte na području Pule i Istarske županije
Knjigovodstvene usluge, Poslovno savjetovanje
Kontakt podaci
52100 Pula
VERUDA 8
Telefon: 052 / 386592
Mobitel: 098 / 277927
Tel/Fax: 052 / 387390
Web stranica: www.tvrtke.com/trexi
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1990
OIB: 97108319812
Zaposlenih: 4
Broj računa: HR4123600001102145545
Temeljni kapital: 72.200 HRK
Djelatnost (NKD): 69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 100 tisuća i milion kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  5
Komentari

O nama

Tvrtka TREXI d.o.o. za računovodstveno-knjigovodstvene usluge iz Pule pruža kompletne knjigovodstveno-računovodstvene usluge, financijske usluge, poslovno i porezno savjetovanje.
Vođenje poslovnih knjiga, izrada knjiga ulaznih i izlaznih računa, obračun plaća, obračun poreza, vođenje putnih naloga, financijski izvještaji, porezni i poslovno savjetovanje, samo su neke od usluga koje obavljaju za tvrtke i obrtnike.

Stručni i educirani djelatnici tvrtke TREXI d.o.o. vođenje poslovnih knjiga obavljaju kvalitetno i ažurno prema važećim propisima Republike Hrvatske. Svojim klijentima su na raspolaganju za sve upite vezane za knjigovodstvene usluge, a svojim iskustvom i znanjem zastupaju visoke standarde u poslovanju.

Knjigovodstveni servis TREXI
d.o.o. tvrtka je u privatnom vlasništvu i uspješno posluje od 1990. godine. U dugogodišnjem poslovanju stekli su velik broj zadovoljnih klijenata.
Sa sjedištem se nalazi u Puli na području Istarske županije.

Knjigovodstvo, računovodstvo, porezno savjetovanje, vođenje poslovnih knjiga, financijske usluge-TREXI d.o.o., Pula, obratite se s povjerenjem!

KNJIGOVODSTVENI SERVIS
TREXI društvo s ograničenom odgovornošću za računovodstveno - knjigovodstvene usluge pruža kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge za tvrtke i obrte na području grada Pule i cijele Istarske županije. Stručno, pouzdano i povoljno vođenje poslovnih knjiga, obratite se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA
Kompletno vođenje poslovnih knjiga za tvrtke i obrte na području grada Pule i Istarske županije obavlja tvrtka TREXI d.o.o. za računovodstveno - knjigovodstvene usluge iz Pule. Vođenje poslovnih knjiga obavljaju stručni i educirani djelatnici tvrtke, kvalitetno i ažurno prema važećim propisima Republike Hrvatske.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BLAGAJNIČKO POSLOVANJE , FINANCIJSKO SAVJETOVANJE , FINANCIJSKO-POSLOVNO SAVJETOVANJE , IZRADA KNJIGA ULAZNIH I IZLAZNIH RAČUNA , KNJIGOVODSTVO DUGOTRAJNE IMOVINE I OBRAČUN AMORTIZACIJE , KNJIGOVODSTVO NEPROFITNIH ORGANIZACIJA , KNJIGOVODSTVO OBRTNIKA , KNJIGOVODSTVO PODUZEĆA , KNJIGOVODSTVO PRORAČUNSKIH KORISNIKA , OBRAČUN PLAĆA , POREZNO SAVJETOVANJE , PRIJAVA-ODJAVA ZAPOSLENIKA , RAČUNOVODSTVO , ROBNO-MATERIJALNO KNJIGOVODSTVO , VOĐENJE PUTNIH NALOGA, LOKO VOŽNJE

Galerija

TREXI d.o.o. tvrtka za računovodstveno-knjigovodstvene usluge iz Pule

Kontakt i lokacija (TREXI d.o.o. za računovodstveno-knjigovodstvene usluge)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...