IGGYPS UREĐENJE INTERIJERA, VL. IGOR LUNKO

IGGYPS UREĐENJE INTERIJERA, VL. IGOR LUNKO iz Pule je građevinski obrt za suhu gradnju i završne radove u graditeljstvu, Istarska županija
Građevinski radovi, Soboslikarski radovi, Uređenje interijera
Kontakt podaci
52100 Pula, HR
ŠIBENSKA 2 B
Telefon: 052 / 222152
Fax: 052 / 212862
Web stranica:
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2004
Djelatnost (NKD): 82.99 Ostale poslovne pomoćne uslužne djelatnosti, d. n.
MBS: 92235085

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Obrt za uređenje interijera Iggyps će sistemima suhe gradnje cjelovito urediti interijer, odnosno ponuditi usluge postavljanja knaufa, ali i oličiti, dekorirati te izvršiti finalne građevinske radove u objektu. Iggyps u svojoj ponudi nudi pregradne zidove, zidne obloge, suhu žbuku, spuštene stropove, zidne i stropne kutije, šank, ugradbene ormare, umjetne grede i stupove, te dekorativne stropove.

Suhi sistem izgradnje prednost iskazuje u vidu zvučne i toplinske izolacije, kao i smanjene opasnosti od požara, a konstrukcije je moguće lako demontirati. Gips ploče, također, upijaju vlagu iz zraka, te tako reguliraju vlagu u zraku, dok su na dodir tople, te u isto vrijeme pružaju osjećaj udobnosti.

Iggyps uređenje interijera
je do sada surađivao s Hrvatskom lutrijom, Poreznom upravom u Puli, Zavodom za javno zdravstvo Pula, kao i na mnogim drugim stambenim projektima.
PREGRADNE STIJENE
IGGYPS UREĐENJE INTERIJERA, VL. IGOR LUNKO, Pula PREGRADNI ZIDOVI/STIJENE – pružaju toplinsku i zvučnu izolaciju i štite u slučaju požara. U među prostoru ispunjenom mineralnom vunom vrlo jednostavno se izvode sve vrste instalacija koje učinkovito možemo mjenjati po potrebi. Primjenom pregradnih zidova ne postoje ograničenja kod projektiranja tlocrta, možemo ih postaviti na svako proizvoljno mjesto, a prema potrebi i bez teškoća demontirati.
SAZNAJ VIŠE
SPUŠTENI STROPOVI
IGGYPS UREĐENJE INTERIJERA, VL. IGOR LUNKO, Pula SPUŠTENI STROPOVI – pružaju također odličnu zvučnu i toplinsku izolaciju koja se dodatno povećava zračnim prostorom između postojećeg stropa i gips-stropa. Idealno rješenje kada želimo umanjiti visinu prostora ili sakriti instalacijske vodove, i jednostavno poboljšati zvučnu i toplinsku izolaciju ukupne međukatne konstrukcije.Mogućnost ugradnje vrlo efektne rasvjete kao i klimatizacije.
SAZNAJ VIŠE
SUHA GRADNJA
Suhom izgradnjom s Knauf-sistemima postiže se financijska,vremenska, i površinska ušteda, a dobiva odlična zvučna i toplinska izolacija te znatna ušteda težine i suhi postupak bez vlage prilikom izgradnje. Obzirom na zaštitu okoliša i zdravlje, gips je građevinski materijal budućnosti koji zahvaljujući najnovijim inovacijama nudi i potpuno nove mogućnosti kreativnog oblikovanja Vašeg prostora. Svejedno da li se radi o novogradnji, adaptaciji ili sanaciji, uređenju potkrovlja, vlažnih prostora i podruma, poslovnih prostora, s Knauf-sistemima možete ostvariti sve Vaše želje. Sve radove suhe gradnje obavlja obrt IGGYPS UREĐENJE INTERIJERA, VL. IGOR LUNKO, Pula.
SAZNAJ VIŠE
UREĐENJE INTERIJERA
Sistemima suhe izgradnje ostvaruje sve Vaše želje kod uređenja prostora : suho, brzo, čisto i ekonomski povoljno od podruma do krova. U svom asortimanu nudimo: pregradne zidove, spuštene stropove, zidne obloge, suha žbuka, stropne i zidne kutije, police, šankove, ugradne ormare, volte, umjetne grede i stupove kao i dekorativne stropove. Soboslikarsko ličilački radovi, dekorativne tehnike i završni radovi u građevinarstvu. OBRT IGGYPS – UREĐENJE INTERIJERA, PULA
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: KNAUF , SOBOSLIKARSKO-LIČILAČKI RADOVI , ZIDNE OBLOGE

Galerija

Stropni knauf detalji za indirektnu rasvjetu
Stropni knauf detalji za indirektnu rasvjetu
Stropni knauf detalji za indirektnu rasvjetu
Stropni knauf detalji i kaskade
Stropni knauf detalji i kaskade
Zidni knauf detalji za indirektnu rasvjetu
Obloge kamina (unikati)
Obloge zidova s dekoracijom
Pregradne konzole i ugradne niše
Pregradne konzole i ugradne niše
Pregradne konzole i ugradne niše
Pregradne konzole i ugradne niše
Pregradne konzole i ugradne niše
Zidne samonosive police
Uređenje kupaonica
Uređenje kupaonica

Kontakt i lokacija (IGGYPS UREĐENJE INTERIJERA, VL. IGOR LUNKO)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...