MARANA d.o.o. Pula - projektiranje, izgradnja, rekonstrukcija i održavanje bazena

MARANA d.o.o. iz Pule za projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i održavanje bazena, masažne kade, fontane, navodnjavanje, Istarska županija
Bazeni - izrada, trgovina, ugradnja, Plovila, Voda - pročišćavanje, aparati, distribucija, Projektiranje
Kontakt podaci
52100 Pula, HR
MONTE MAGNO 19
Telefon: 052 / 216716
Mobitel: 098 / 212492
Tel/Fax: 052 / 216411
Web stranica:
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1992
OIB: 89291916908
Zaposlenih: 19
Broj računa: HR1923600001101234723
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 33.20 Instaliranje industrijskih strojeva i opreme
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

Tvrtka MARANA d.o.o. iz Pule djeluje preko dvadeset pet godina, te je od početka odlučna u razvitku i učenju – sve u svrhu što bolje kvalitete. Marana d.o.o. se bavi bazenima svih vrsta. Oni mogu biti betonski, montažni, polipropilenski, te za sve namjene, bile one sportske ili obiteljske.

U ponudi su i masažne kade svih vrsta i oblika, gotove ili pak ručno izrađene po mjeri. Također i fontane, sistemi za navodnjavanje, spremnici za sve namjene (protupožarni, za vino, za vodu, za goriva...), oprema za mjerenje i regulaciju, biološki pročistači, sistemi za rashlađivanje, te kemijska sredstva za tretman voda i čišćenje bazena i fontana.

Dakako, u ponudi su i rekreacijska i sportska plovila raznih dimenzija i namjena, te usluge projektiranja, izvođenja i nadzora strojarskih instalacija, elektroinstalacija te koordinacija zaštite na radu.

BAZENI
Tvrtka MARANA iz Pule radi bazene svih vrsta (betonski, montažni, polipropilenski), različitih namjena (sportski, rekreacijski, javni, obiteljski, dječji), svih oblika, svih veličina i različitih završnih obrada (obloženih folijom, keramikom, mozaikom od stakla, kamenom, presvučenih stakloplastikom, obojenih posebnom bojom).
SAZNAJ VIŠE
BIOLOŠKI PROČISTAČI OTPADNIH VODA
Biološki pročistači otpadnih voda – vlastita proizvodnja tvrtke MARANA d.o.o. Tvrtka MARANA d.o.o. nalazi se u Puli na području Istarske županije. Obratite se povjerenjem za sve informacije vezane za biološke pročistače otpadnih voda.
SAZNAJ VIŠE
FONTANE
Fontane svih oblika i veličina prema zamisli investitora izrađuju stručno i kvalitetno djelatnici tvrtke MARANA d.o.o. Za sve upite obratite se s povjerenjem tvrtki Marana d.o.o. koja se nalazi u Puli na području Istarske županije.
SAZNAJ VIŠE
KEMIJSKO TRETIRANJE VODA
Kemijska sredstva za tretman voda i čišćenje bazena i fontana u ponudi su tvrtke Marana d.o.o. iz Pule. Stručni djelatnici tvrtke pomoći će vam u odabiru kemijskog sredstva za tretman vode i čišćenje bazena i fontana.
SAZNAJ VIŠE
MASAŽNE KADE
Masažne kade svih vrsta, oblika i izvedbe, gotovi ili ručno izrađenih po mjeri i želji naručitelja. Kvalitetne masažne kade po povoljnim cijenama izrađuje tvrtka MARANA d.o.o. iz Pule. Obratite se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
NAVODNJAVANJE
Navodnjavanje zelenih površina, prometnica, javnih površina, parkova, maslinika i poljoprivrednih čestica i plastenika Djelujemo od 1992., kontinuirano se razvijamo, opremamo i učimo. MARANA d.o.o. Pula
SAZNAJ VIŠE
PROJEKTIRANJE STROJARSKIH INSTALACIJA
Projektiranje, izvođenje i nadzor strojarskih instalacija, elektroinstalacija i koordinacija zaštite na radu obavlja tvrtka MARANA d.o.o. Tvrtka Marana d.o.o. nalazi se na području Istarske županije u gradu Puli.
SAZNAJ VIŠE
SPREMNICI
Spremnici za sve namjene (protupožarni, za vodu, za vino, za maslinovo ulje, za razna goriva), gotovih standardnih oblika ili izrađeni po narudžbi (polipropilenski i polietilenski), svih oblika (npr. za ugradnju u plovila). Marana d.o.o. Monte magno 19 HR 52100 Pula
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BAZENSKA TEHNIKA I OPREMA, UNIKATNI BAZENI, WHIRLPOOLI I MASAŽNE KADE. , BETONSKI BAZENI , IZGRADNJA I SANACIJA BAZENA , JEDRILICE , MONTAŽA BAZENA I BAZENSKE OPREME , MONTAŽNI BAZENI , ODRŽAVANJE BAZENA , POLIPROPILENSKI BAZENI , PROJEKTIRANJE ELEKTROINSTALACIJA , SEPARATORI ULJA I MASTI , SPREMNICI ZA NAFTNE DERIVATE , SPREMNICI ZA PITKU, OBORINSKU ILI TEHNOLOŠKU VODU , SPREMNICI ZA ULJE , SPREMNICI ZA VINO , SPREMNICI ZA VODU , TRETIRANJE VODA , VODA PROČIŠĆAVANJE

Galerija

MARANA d.o.o.
MARANA d.o.o.
MARANA d.o.o.
MARANA d.o.o.
MARANA d.o.o.
MARANA d.o.o.
MARANA d.o.o.
MARANA d.o.o.
MARANA d.o.o.
MARANA d.o.o.
Marana d.o.o. pula - projektiranje, izgradnja, rekonstrukcija i održavanje bazena 12
Marana d.o.o. pula - projektiranje, izgradnja, rekonstrukcija i održavanje bazena 13

Kontakt i lokacija (MARANA d.o.o. Pula - projektiranje, izgradnja, rekonstrukcija i održavanje bazena)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...