KRISTIĆ PLAST, VL. IVAN KRISTIĆ - Cerade i tende

KRISTIĆ PLAST, VL. IVAN KRISTIĆ je obrt iz mjesta Privlaka čije su djelatnosti izrada tendi i cerada za autoprikolice i kamione
Tende
Kontakt podaci
32251 Privlaka, HR
BRAĆE RADIĆA 17
Telefon: 032 / 398348
Mobitel: 098 / 349839
Fax: 032 / 398232
Web stranica:
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1995
Zaposlenih: 6
Broj računa: HR4323600001101502981
Djelatnost (NKD): 13.92 Proizvodnja gotovih tekstilnih proizvoda, osim odjeće
MBS: 90562275

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 15:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

KRISTIĆ PLAST obrt za proizvodnju i usluge, vl. Ivan Kristić iz Privlake bavi se proizvodnjom i održavanjem tendi, cerada za sve vrste teretnih vozila, pregrada, montažnih hala, šatora i bazena.

Za izradu cerada koriste najkvalitetnije materijale kao što je vrhunsko PVC platno Complan kvalitete proizvođača SATTLER GRAZ. Complan je oznaka za originalnu i visoku kvalitetu cerada koje su istkane od kvalitetnih vlakana i presvučene specijalnim zaštitnim slojem.

Kod proizvodnje tendi koriste akrilno platno proizvođača Sattler, a dezen i boje naručuju se prema izboru iz kataloga. Pokretanje tendi je moguće ručno ili uz pomoć elektromotora s daljinskim upravljačem ili prekidačem.

Uz izradu cerada i tendi rade i hidroizolaciju bazena za što koriste vrhunske PVC-P sintetičke hidroizolacijske folije za bazene.
CERADE
Kristić Plast je obrt koji se bavi proizvodnjom i održavanjem cerada. Kod proizvodnje cerada koristi vrhunsko PVC platno da bi se dobila cerada vrhunske kvalitete. Proizvođač SATTLER GRAZ. COMPLAN je oznaka za originalnu i ekstra veliku kvalitetu cerade istkanu od kvalitetnih vlakana i presvučeno specijalnim zaštitnim slojem.
SAZNAJ VIŠE
TENDE
KRISTIĆ PLAST iz Privlake u ponudi ima velik izbor tendi. Kod izrade tendi koriste akrilno platno proizvođača SATTLER. Dezen/boja može se izabrati iz Sattler kataloga. Pokretanje tendi moguće je ručno, te pomoću elektromotora SOMFY s daljinskim upravljačem ili prekidačem.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BAZENI , CERADE ZA KAMIONE I DRUGA TRANSPORTNA VOZILA , HIDROIZOLACIJA BAZENA , TENDE I CERADE , TENDE, BALKONSKE TENDE , TENDE, KAZETNE ROLO-TENDE , TENDE, TENDE ZA ZIMSKI VRT, PVC TENDE

Galerija

KRISTIĆ PLAST, VL. IVAN KRISTIĆ
RADIONA
RADIONA
CERADE
TENDE
CERADE
TENDE
CERADE

Kontakt i lokacija (KRISTIĆ PLAST, VL. IVAN KRISTIĆ - Cerade i tende)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...