FLASH LUBE PROIZVODI - AUTOSERVIS BOYSKI d.o.o. ovlašteni serviser plinskih uređaja za automobile - Potpićan

O proizvodu / usluzi

Autoservis BOYSKI nakon višegodišnjeg iskustvau servisiranju i ugradnji plinskih uređaja za automobile prvi u Hrvatsku uvodi ulja Flashlube, vodećeg Australskog proizvođača aditiva za nadomjestak i poboljšanje sastava goriva koji u Europi zauzima prvo mjesto po udjelu na tržištu.
Flashlube ulje za zaštitu ventila povećati će životni vijek ventila i ležišta, te smanjiti koroziju i nagrizanje kod "problematičnih" automobila, a uz već poznate i gore navedene prednosti kod ugradnje auto-plina, produžiti će ukupan vijek trajanja motora automobila.

Uz brojne svjetske nagrade, preko 170.000 instaliranih kitova za podmazivanje, sa stalnim porastom prodaje i pozitivnim reakcijama od stane servisera i krajnjih korisnika sustav dokazuje svoju pouzdanost, a od sada ga je moguće nabaviti i na Hrvatskom tržištu.

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
AUTOSERVIS BOYSKI d.o.o. ovlašteni serviser plinskih uređaja za automobile

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje