FLASH LUBE PROIZVODI - AUTOSERVIS BOYSKI d.o.o. ovlašteni serviser plinskih uređaja za automobile - Potpićan

O proizvodu / usluzi

Autoservis BOYSKI nakon višegodišnjeg iskustvau servisiranju i ugradnji plinskih uređaja za automobile prvi u Hrvatsku uvodi ulja Flashlube, vodećeg Australskog proizvođača aditiva za nadomjestak i poboljšanje sastava goriva koji u Europi zauzima prvo mjesto po udjelu na tržištu.
Flashlube ulje za zaštitu ventila povećati će životni vijek ventila i ležišta, te smanjiti koroziju i nagrizanje kod "problematičnih" automobila, a uz već poznate i gore navedene prednosti kod ugradnje auto-plina, produžiti će ukupan vijek trajanja motora automobila.

Uz brojne svjetske nagrade, preko 170.000 instaliranih kitova za podmazivanje, sa stalnim porastom prodaje i pozitivnim reakcijama od stane servisera i krajnjih korisnika sustav dokazuje svoju pouzdanost, a od sada ga je moguće nabaviti i na Hrvatskom tržištu.
AUTO KUKE
Autoservis BOYSKI iz Potpićna u blizini Labina, ovlašteni je serv...
SAZNAJ VIŠE
AUTO PLIN
LPG je internacionalna skraćenica od liquefied petroleum gas koja...
SAZNAJ VIŠE
SERVIS PLINSKIH UREĐAJA ZA AUTOMOBILE
Autoservis Boyski iz Potpićana, Istarska županija ovlašteni je se...
SAZNAJ VIŠE
UGRADNJA AUTO PLINA
Autoservis Boyski iz Podpićna, Istarska županija ugrađuje auto pl...
SAZNAJ VIŠE

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
AUTOSERVIS BOYSKI d.o.o. ovlašteni serviser plinskih uređaja za automobile

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje