GOSTIONICA ŠANDOR Poreč

Restoran ŠANDOR iz Poreča u ponudi ima vrhunske mesne i riblje specijalitete, Istarska županija
Restorani
Kontakt podaci
52440 Poreč, HR
OTOKARA KERŠOVANIJA 9
Telefon: 052 / 431495
Mobitel: 091 / 2001308
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1972
Zaposlenih: 6
Broj računa: HR1723800061110000055
Djelatnost (NKD): 56.10 Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane
MBS: 91292727

Radno vrijeme

Pon - Ned : 11:00 - 15:00, 18:00 - 23:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

GOSTIONICA ŠANDOR VL. OLAH ČABA svojim gostima već dugi niz godina nudi gurmanske delicije ribljih i mesnih specijaliteta.

Gostionica Šandor dobitnik je raznih međunarodnih kulinarskih priznanja. U velikom izboru raznih vrsta jela posebno ističu legendarni Tartar biftek čija je receptura prenesena s oca na dva sina.

Gostionica Šandor nalazi se u samo centru Poreča, a po svojoj gurmanskoj tradiciji poznata je u cijeloj Istarskoj županiji.

Želite li okusiti Mediteran uz vrhunske mesne i riblje specijalitete posjetite GOSTIONICU ŠANDOR, Poreč!

MESNA JELA
Legendarni tartar biftek specijalitet je koji nude u gostionici Šandor, a receptura je s ljubavlju prenesena s oca na sinove, kako bi umjetnost kulinarstva i tradicije ostala u obitelji. Uz tartar biftek u ponudi su i ostale mesne i riblje delicije spravljene od dnevno svježih i domaćih namirnica. Dođite i uvjerite se sami, Gostionica Šandor Poreč.
SAZNAJ VIŠE
RIBLJI SPECIJALITETI
Gurmanska tradicija gostionice Šandor poznata je već dugi niz godina na Poreštini i šire. Velik izbor dnevno svježe ribe i plodova mora svakodnevno je na meniju. Gostionica Šandor je dobitnik raznih međunarodnih kulinarskih priznanja. Nalazi se u samom centru grada Poreča.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: DOMAĆI SPECIJALITETI , ISTARSKA KUHINJA , JELA OD TARTUFA , JELA S ROŠTILJA , MEDITERANSKA KUHINJA

Lokacija 

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...