Pretražite tvrtke u Hrvatskoj!

Napredna pretraga


Odaberite jednu od ponuđenih djelatnosti
sakrij naprednu pretragu X

Popusti - OVJERENI PRIJEVODI ZA PRAVNE OSOBE


Poštovani!

Ako ste u potrazi za vrhunskim timom stručnih prevoditelja ili sudskih tumača, za vas je potraga završena – upoznajte  prevoditeljsku agenciju Ad Acta prijevodi d.o.o.. Ad Acta je utemeljena 1997. godine i pod vodstvom prof. Antonele Rajič okuplja tim vrhunskih prevoditelja i sudskih tumača koji mogu se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom prevođenja na svim Ppodručjima, uključujući ekonomiju, medicinu, pravo, elektrotehniku, strojarstvo, brodogradnju… Osim navedenih područja, prevode se i „svakodnevni“ stručni dokumenti kao što su: rodni listovi, domovnice, vozačke dozvole, diplome, prijepisi ocjena, nastavni planovi i programi, svjedodžbe, rješenja o mirovini, izvaci iz sudskog registra, punomoći i drugi.

Ono što Ad Acta nudi, a što će vam svakako olakšati cijeli proces prevođenja željenog dokumenta je to što sve možete obaviti on-line – navedena opcija svakako će vam uštedjeti vrijeme. Ne samo da možete u jako kratkom roku obaviti prijevod željenog dokumenta nego ga možete i obaviti na 16 europskih jezika: hrvatski, bugarski, njemački, slovački, španjolski, engleski, mađarski, rumunjski, slovenski, švedski,  francuski, makedonski, ruski, srpski i talijanski. Osim usluga prevođenja, ova agencija također nudi uslugu besplatnog savjetovanja o potrebnoj dokumentaciji, stoga im se obratite s punim povjerenjem.

Vaša

Ad Acta

prijevodiadacta.com

AD ACTA PRIJEVODI d.o.o.

Zagreb , Pile III  br. 4

 tel: 385 1 3778002
mail: info@prijevodiadacta.com

Kategorija:
Auto
Naziv proizvoda:
Ovlašteni prevoditelji za 16 EU jezika
Originalna cijena:
90 Kn
Ostalo kupona:
199

Za dodatne informacije pogledajte profil trvrtke AD ACTA PRIJEVODI d.o.o. - SUDSKI TUMAČ - PREVODITELJ !

Kontakt podaci

ULICA GRADA VUKOVARA, 10000 Zagreb

Telefon: 01 / 3778002

Tel/Fax: 01 / 6110038

Mobitel: 098 / 455979

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje

Najtraženije na TVRTKE.hr


© TVRTKE.HR - sva prava pridržana | info@tvrtke.hr | 01/6646-006