Politika privatnosti - tvrtke.hr

M.N.F. promet d.o.o. Zagreb, Trg Ivana Meštrovića 14, Republika Hrvatska označava pravno lice u čijem je vlasništvu web stranica www.tvrtke.hr

Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo (M.N.F. promet d.o.o.) da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja na našoj web stranici, kao i sigurnost osobnih podataka koje nam isti pružaju putem naše web stranice.

Sve informacije dostupne na web stranici tvrtke.hr su informativnog karaktera. Podaci o proizvodima, uslugama i tvrtkama i sve ostale informacije objavljene na web stranici smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihova unošenja, ali društvo M.N.F. promet d.o.o. i web stranica tvrtke.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost podataka objavljenih na ovoj web stranici.

Podaci o voditelju obrade podataka

Voditelj obrade je društvo M.N.F. Promet d.o.o., sa sjedištem na adresi Trg Ivana Meštrovića 14, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska, OIB: 89710114744, čiji je Službenik za zaštitu podataka dostupan na e-mail adresi privatnost@tvrtke.hr i/ili na broju telefona 01/6646-006.

Svrha obrade

Informiranje klijenata o novostima, rješenjima, uslugama i proizvodima M.N.F. Promet d.o.o.

(Pod)izvršitelji obrade

Kreatori koda d.o.o., sa sjedištem na adresi Šestinski dol 86J, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska, OIB: 62815782351.

Vrijeme čuvanja podataka

Dostavljeni Podaci biti će pohranjeni kod Voditelja obrade u cilju ispunjenja Svrhe obrade sve dok postoji legitimni interes Voditelja obrade, osim ako primjenjivim propisima ili Privolom nije za pojedinu svrhu određeno dulje vrijeme čuvanja. U slučaju da od nas zatražite brisanje Podataka, Podaci će biti odmah obrisani.

Prava ispitanika

Vaše je pravo zatražiti od Voditelja obrade u svakom trenutku:

  • pristup svojim podacima
  • ispravak svojih podataka
  • brisanje svojih podataka
  • ograničenje obrade u odnosu na svoje podatke
  • iskorištavanje prava na prenosivost svojih podataka
  • ulaganje prigovora na obradu svojih podataka

Ostvarenje bilo kojeg od navedenih prava možete zatražiti direktno od Službenika za zaštitu osobnih podataka - Voditelja obrade. Korištenje ovih prava podliježe određenim izuzecima radi zaštite javnog interesa (npr. sprječavanje ili otkrivanje zločina), zaštita interesa Voditelja obrade (npr. pravne obveze) ili zaštita prava i sloboda drugih. U slučaju korištenja bilo kojeg od navedenih prava, Voditelj obrade će provjeriti osnovanost vašeg prava i odgovoriti bez odlaganja, a najkasnije u roku od mjesec dana. U složenim slučajevima, ili u slučaju zaprimanja većeg broja zahtjeva, ovo razdoblje može se produžiti za dodatna dva mjeseca, o čemu ćemo vas obavijestiti.

Pravo na prigovor i povlačenje privole

Ako se obrada vrši na temelju Privole, u bilo kojem trenutku možete povući Privolu, a u svakom slučaju također imate pravo u bilo kojem trenutku podnijeti prigovor nadzornom regulatornom tijelu (Agenciji za zaštitu osobnih podataka).

Zaštita privatnosti u skladu je s domaćim i međunarodnim zakonodavstvom:

  • Opća uredba o zaštiti podataka - Uredba (EU) 2016/679
  • Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka - na temelju članka 89. Ustava Republike Hrvatske, izdanje: NN 42/2018
  • Zakon o elektroničkim komunikacijama

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Ne prikupljamo osobne podatke o vama kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, obrazac za prijavu nove tvrtke) i time date vašu privolu za prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Prikupljene podatke nećemo učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem obrasca Prijava nove tvrtke su: naziv tvrtke, opis tvrtke, adresa, mjesto, poštanski broj, OIB tvrtke, matični broj tvrtke, djelatnosti, telefon, telefax, mobitel, e-mail, adresa web stranice, proizvodi i usluge, radno vrijeme, te broj zaposlenih.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail adresa.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva tijekom korištenja naše web stranice.

Pružanje informacija Google Inc.

Upotrebom usluge Google Analytics na našoj web stranici, Google prikuplja informacije poput IP adresa i podataka iz kolačića u svrhu poboljšanja usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi.

Prikupljene informacije koristimo za utvrđivanje broja posjeta stranice i za razumijevanje njihovih potreba te za poboljšanje korisničkog iskustva.

Podaci ustupljeni stranici tvrtke.hr

Ustupanjem bilo kakvog materijala stranici tvrtke.hr (primjerice komentiranjem bloga, komentiranjem tvrtke ili proizvoda/usluge), dajete nam dopuštenje da koristimo te materijale na bilo kojoj stranici ili mediju te na društvenim mrežama. Ustupljeni materijali su javno dostupni za pregledavanje.

Izmjene politike privatnosti

Po potrebi, M.N.F. promet d.o.o. može izmijeniti ovu politiku privatnosti u skladu sa zakonom, posljednji put ažuriranu 4. rujna 2019. godine. Preporučamo da povremeno provjeravajte ovu stranicu za bilo kakve promjene jer o istima nećemo izvještavati naše klijente ili korisnike.

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje