VETUS BRODSKI MOTORI - MRS SERVIS d.o.o. NAUTIČKI CENTAR PODSTRANA - Podstrana

O proizvodu / usluzi

Tvrtka MRS SERVIS posjeduje tvorničku licencu za popravak motora i opreme najvećeg proizvođača motora i opreme Vetus iz Nizozemske.
Kao licencirani servis motora i opreme Vetus posjedujemo kompletan dijagnostički alat te potrebnu literaturu kako bi u što kraćem roku dijagnosticirali i otklonili kvar.
BRODSKI MOTORI
MRS SERVIS iz Podstrane prodaje i servisira brodske motore: -VM motori -Lombardini Marine motori -Vetus motori. MRS SERVIS – prodaja i servis brodskih motora i dijelova
SAZNAJ VIŠE
LOMBARDINI MARINE BRODSKI MOTORI
Tvrtka MRS SERVIS posjeduje tvorničku licencu za popravak motora talijanskog proizvođača motora Lombardini Marine. Kao licencirani servis motora tvornice Lombardini Marine posjedujemo kompletan dijagnostički alat te potrebnu literaturu kako bi u što kraćem roku dijagnosticirali i otklonili kvar . Garancija kvalitete u samom servisu Lombardini Marine su naš školovani stručni kadar od strane same tvornice.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS BRODSKIH MOTORA
MRS SERVIS prodaja i servis brodskih motora i dijelova iz Podstrane je servisni i prodajni centar motora i opreme renoviranih proizvođača brodskih motora i opreme. Dugogodišnje iskustvo i stručnost u servisu koju smo stekli vremenom garancija je kvalitete usluge koju pružamo Vama. Obratite nam se sa povjerenjem, a mi ćemo se potruditi da na Vaše zahtjeve odgovorimo u što kraćem vremenskom roku.
SAZNAJ VIŠE
VM BRODSKI MOTORI
Tvrtka MRS SERVIS posjeduje tvorničku licencu za popravak motora talijanskog proizvođača motora VM Motori. Kao licencirani servis motora tvornice VM Motori posjeduji kompletan dijagnostički alat te potrebnu literaturu kako bi u što kraćem roku dijagnosticirali i otklonili kvar.
SAZNAJ VIŠE

Kontakt i lokacija MRS SERVIS d.o.o. NAUTIČKI CENTAR PODSTRANA