BRATI RITOŠA d.o.o. iz Pazina nudi najveći asortiman opreme za vrt i poljoprivredu, građevinarstvo i zaštitne opreme
Alati - proizvodnja, prodaja, Poljoprivredna mehanizacija, Građevinski materijal, Ograde, Gnojiva , Vrtni centar, Zaštitna odjeća i obuća
Kontakt podaci
52000 Pazin
ŠIME KURELIĆA 20/3
Fax: 052 / 610210
Web stranica: www.ritosa.com
Ostale informacije
OIB: 82487963656
Zaposlenih: 65

Radno vrijeme

O nama

Tvrtka BRATI RITOŠA osnovana je 1994. godine u Pazinu. Od osnutka se bavi proizvodnjom i trgovinom, te nudi najveći asortiman opreme za vrt i poljoprivredu, građevinarstvo i zaštitne opreme. U ponudi se nalaze proizvodi za vrt i poljoprivredu renomiranih tvrtki BR-Garden, Terarossa, Fitokol, sustavi za navodnjavanje Hunter, ukrasne vaze Rotazonale, oprema za građevinarstvo proizvođača Cavatorta, zaštitna oprema Salva, te oprema za kampiranje i roštiljanje.

Danas je BRATI RITOŠA jedna od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj zahvaljujući upornom radu, dobroj poslovnoj politici, bogatoj ponudi i mnogim zadovoljnim kupcima. Tvrtka robu proizvodi i nabavlja u više od 20 zemalja. Prodaja je organizirana prema zemljopisnom području, te se proširuje kroz kvalificirane terenske komercijaliste koji pokrivaju svako područje Hrvatske i Slovenije.
BIO INSEKTICIDI
To je hipoalergena mješavina bilja, neškodljiva za ljude i toplokrvne životinje, učinkovito otklanja nametnike, neovisno o sposobnosti prilagodbe (rezistentnosti) na aktivne bio-insekticidne tvari.
SAZNAJ VIŠE
BIOCIDI
Biocidi i sredstva za zaštitu bilja su pesticidi. Biocidi se koriste u komunalnoj higijeni (DDD – dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija), za održavanje osobne higijene, za zaštitu materijala npr. zidovi kuća od gljivica i drugih nametnika, brodova od lupara ili algi, drvo od različitih nametnika itd. i u mnogim drugim slučajevima
SAZNAJ VIŠE
RODENTICIDI
Rodenticidi su kumulativni otrovi te djeluju postepeno na glodavce, koji ugibaju uslijed unutarnjeg krvarenja nakon 5 - 7 dana od unosa u organizam. Koriste se prosipanjem putova kojima se najčešće kreću štakori i miševi, kao gotovi mamci.
SAZNAJ VIŠE
SREDSTVA ZA ZAŠTITU BILJA
Sredstva za zaštitu bilja su tvari za suzbijanje štetnih organizama. Mogu biti sintetičke kemijske tvari ili prirodnog podrijetla. Uglavnom su to toksične tvari kojima je namijenjena uloga selektivnog uništavanja.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BATERIJSKE LED SVJETILJKE , BOCE ZA ULJE , BOCE ZA ŽESTOKA PIĆA , DIMOVODNE CIJEVI , GNOJIVA , GRAĐEVINSKI ALATI , HRANA I OPREMA ZA KUĆNE LJUBIMCE , INDUSTRIJSKE PRSKALICE , KAMP OPREMA , MINERALNA GNOJIVA , OGRADNI ELEMENTI , OGRADNI STUPIĆI , OPREMA ZA VINOGRADARSTVO I PODRUMARSTVO , RUČNI ALATI , STAKLENA AMBALAŽA , SUSTAVI ZA NAVODNJAVANJE , VRTNI ALATI , VRTNI PROGRAM , ZAŠTITNA OBUĆA , ZAŠTITNA ODJEĆA , ZAŠTITNA OPREMA , ZAŠTITNE MREŽE , ZAŠTITNE NAOČALE , ZAŠTITNE RUKAVICE , ŽELJEZARIJA , ŽIČANE OGRADE

Odjeli

PREDSTAVNIŠTVO SESVETE
BJELOVARSKA 43, 10360 Sesvete
E-mail:
office.zg@ritosa.com
Tel/Fax:
PREDSTAVNIŠTVO REPUBLIKA SLOVENIJA VIDRAL d.o.o.
X
Pristaniška ul. 8, 6000 Koper
52000 Pazin
E-mail:
info@vidral.si;

Galerija

Brati ritoša d.o.o. 2
Brati ritoša d.o.o. 3
Brati ritoša d.o.o. 4
Skladište
Alati i oprema za vrt i poljoprivredu
Ogradni sistemi i alat za građevinarstvo
Zaštitne mreže i tkanine
Uradi sam-željezarija
Gnojiva, njega bilja i rodenticidi
Zaštitna oprema
Brati ritoša d.o.o. 12
Brati ritoša d.o.o. 13

Kontaktirajte BRATI RITOŠA d.o.o.

Naša lokacija

PRONAĐI TVRTKU
PRONAĐI BANKOMAT
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!
* Npr. naziv tvrtke
* Filter po uslugama
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!