ALFA I OMEGA KNJIGOVODSTVENI OBRT, VL. MARIJA KREMER

ALFA I OMEGA KNJIGOVODSTVENI OBRT, VL. MARIJA KREMER iz Osijeka, pruža knjigovodstvene i računovodstvene usluge, Osječko-baranjska županija
Knjigovodstvene usluge, Voće i povrće
Kontakt podaci
31000 Osijek, HR
JOSIPA J. STROSSMAYERA 31
Kvart: Retfala
Mobitel: 098 / 9562871
Tel/Fax: 031 / 283254
Odgovorna osoba: Marija Kremer
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2000
Zaposlenih: 5
Broj računa: HR1123860021100210544
Djelatnost (NKD): 69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje
MBS: 91824818

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,64 / 5 (Ukupno ocjena: 11)
Komentari

O nama

ALFA I OMEGA knjigovodstveni obrt, vl. Marija Kremer iz Osijeka pruža knjigovodstveno-računovodstvene usluge za tvrtke i obrte na području grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.
Kompletno vođenje poslovnih knjiga, obračun doprinosa i plaća, obračun poreza, prijava-odjava zaposlenika, izrada knjiga ulaznih i izlaznih računa, poslovno i porezno savjetovanje samo su neke od knjigovodstvenih usluga.

Knjigovodstvene usluge obavljaju stručni i educirani djelatnici knjigovodstvenog servisa ALFA I OMEGA pod stručnim vodstvom vlasnice Marije Kremer.
Svojim klijentima dostupni su za sva pitanja, a svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem zastupaju visoke standarde u poslovanju.
Vođenje poslovnih knjiga obavljaju pravovremeno, ažurno i uredno uz praćenje poslovanja i financijskog stanja tvrtka, a prema važećim propisima Republike Hrvatske.

ALFA I OMEGA knjigovodstveni obrt, vl. Marija Kremer osnovan je 2000. godine i od tada uspješno posluje u pružanju knjigovodstveno-računovodstvenih usluga.
Pohvaliti se može velikim brojem dugogodišnjih zadovoljnih klijenata koji su vođenje svojih poslovnih knjiga prepustili u njihove ruke.

Uz knjigovodstvene usluge bave se i proizvodnjom višanja te posjeduju voćnjak višanja.
KNJIGOVODSTVENI SERVIS
Profesionalne i kvalitetne knjigovodstvene usluge za tvrtke i obr...
SAZNAJ VIŠE

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
ALFA I OMEGA KNJIGOVODSTVENI OBRT, VL. MARIJA KREMER

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje