OMIŠPLAST d.o.o. PVC i ALU stolarija

OMIŠPLAST d.o.o. iz Omiša bavi se proizvodnjom i montažom PVC i ALU stolarije, prozori, vrata, klizne stijenke, harmo stijenke, grilje, rolete, Splitsko-dalmatinska županija
Stolarija, Bravarija
Kontakt podaci
21310 Omiš, HR
VRISOVCI 17
Telefon: 021 / 756697
Mobitel: 098 / 448114
Fax: 021 / 756698
Web stranica:
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1995
OIB: 06096485581
Zaposlenih: 12
Broj računa: HR3623300031100117571
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 43.99 Ostale specijalizirane građevinske djelatnosti, d. n.
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 5 i 10 milijuna kuna

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

Omiška tvrtka Omišplast bavi se proizvodnjom i montažom PVC te aluminijske stolarije. Kvaliteta je zagarantirana vrhunskom izvedbom i stručnošću zaposlenika, te suradnjom s poznatim inozemnim proizvođačima Schüco (profili), Roto (okovi), SKS (rolete) te ALU – K (aluminij).

Proizvodi koje nudi Omišplast su prozori, vrata, klizne stijenke, harmo stijenke, grilje, rolete te komarnice.

Proizvodi su to tvrtke Omišplast koji krase mnoge objekte – od privatnih kuća i stanova, do hotela i javnih ustanova. PVC i ALU stolarija kupcu nudi visoku izdržljivost i stilsku fleksibilnost, te su tako ovi proizvodi mogući u raznim dimenzijama i bojama.

Tvrtka je također vlasnik i certifikata ISO 9001 za upravljanje kvalitetom koji garantira kako se u poduzeću ništa u vezi poslovanja ne prepušta slučaju.

OMIŠPLAST d.o.o. Omiš, Vaš pouzdan partner za izradu PVC i AL stolarije!
ALUMINIJSKA STOLARIJA
Vrhunska izvedbu, stručnost naših djelatnika, suradnja s velikom njemačkim proizvođačima PVC i AL prfila SCHÜCO,okova ROTO, roleta SKS te talijanskim proizvođačem aluminija ALU-K naša su garancija za kvalitetu koju nudimo našim kupcima. Stalno pratimo i usvajamo nova tehnička rješenja kako bismo što bolje zadovoljili naše kupce. OMIŠPLAST d.o.o., Vrisovci, Omiš
SAZNAJ VIŠE
GRILJE
U ponudi su neizostavne ALU grilje, koje su u zadnje vrijeme potpuno preuzele tržište istih, ali u ponudi imamo i PVC grilje, tako da kupci mogu birati materijal izrade i seriju. Isto tako, kupci mogu izabrati između zaokretnih, kliznih ili harmo grilja, prema potrebi i tehničkom rješenju.
SAZNAJ VIŠE
KLIZNE STIJENE
Klizne stijenke se ističu svojom funkcionalnošću i jednostavnim rukovanjem uz maksimalno iskorišten prostor, što je u današnje vrijeme vrlo bitan čimbenik. Klizne stijenke odličan su izbor kao panoramski otvori, ali isto tako i za manje izlaze na terase ili vanjski prostor.
SAZNAJ VIŠE
PVC PROZORI I VRATA
Prozori uz neke druge građevinske dijelove čine ovojnicu nekog zatvorenog prostora (stambenog, poslovnog,..) te kao takvi moraju zadovoljavati neke bitne uvjete, a to su: zaštita od kiše, hladnoće i buke; omogućavanje prirodnog osvjetljenja; omogućavanje prirodnog dotoka svježeg zraka; zaštita od provale.
SAZNAJ VIŠE
PVC STOLARIJA
OMIŠPLAST d.o.o. je specijalizirano poduzeće za izradu i montažu PVC I AL stolarije sa sjedištem u Omišu. Nalazimo se na lokaciji Vrisovci 17 ( 2 km od Omiša prema Makarskoj ) a djelujemo na području cijele Dalmacije.
SAZNAJ VIŠE
VRATA
Vrata su vrlo važan dio nekog objekta, kao prvi dio s kojim imamo dodir kada ulazimo u objekt te bi kao takva trebala biti sigurna, masivna, originalna te zadovoljavati u estetskom pogledu. Otvorena vrata omogućavaju ventilaciju i izravno osvjetljenje, a zatvaranje sigurnost, toplinsku izolaciju, te zaštitu od buke, propuha i požara.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ALU PROZORI I VRATA , ALUMINIJSKA BRAVARIJA , ALUMINIJSKE GRILJE , ALUMINIJSKE ROLETE , HARMO VRATA , KOMARNICI , NADSTREŠNICE , PROZORI , PVC GRILJE , ROLETE , ZIMSKI VRTOVI

Galerija

OMIŠPLAST d.o.o.
OMIŠPLAST d.o.o.
OMIŠPLAST d.o.o.
OMIŠPLAST d.o.o.
OMIŠPLAST d.o.o.
OMIŠPLAST d.o.o.
Prozori
Vrata
Klizne stijene
Harmo stijene
Grilje
Klizni komarnici

Kontakt i lokacija (OMIŠPLAST d.o.o. PVC i ALU stolarija)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...