KONJIČKI CENTAR LIBERTAS

KONJIČKI CENTAR LIBERTAS bavi se organiziranjem rekreativnog jahanja za djecu i odrasle, te konjičkim sportom
Sport i rekreacija
Kontakt podaci
23232 Nin, HR
JURJA BARAKOVIĆA 3
Odgovorna osoba: Sanja Rukavina

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,6 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

Konjički centar Libertas nalazi se u Ninu. Konjički je klub osnovan prije više od dvadeset godina te se bavi organizacijom turističkog rekreativnog jahanja za odrasle i djecu.

Ljeti, Konjički klub Libertas djeluje i na jadranskoj obali, u blizini Nina. Škola jahanja idealan je odabir za djecu koja tragaju za drugačijom aktivnošću, ali i zato što jahanje u mladima razvija samopouzdanje i odgovornost, te psihofizičke sposobnosti. Za odrasle također postoji škola jahanja, te prima polaznike bez prijašnjeg jahačkog iskustva, dok je za one najmlađe, uz stručno vodstvo osoblja, ovdje pony - vrlo mirna i strpljiva životinja.

Dakako, ljetna atrakcija je „Zaton Beach tour na konjima“ koji obuhvaća jahanje kroz dalmatinski krajolik i plaže. Nezaboravno je to iskustvo za sve one koji se na njega odluče.
REKREATIVNO JAHANJE
Konjički centar Libertas bavi se organiziranjem rekreativnog jaha...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: JAHANJE , JAHANJE PO PLAŽI , KONJI ZA DJECU , KONJIČKI KLUB , SEOSKI TURIZAM , ŠKOLA JAHANJA , TURISTIČKO JAHANJE

Odjeli

KONJIČKI CENTAR ZATON RESORT
ZATON HOLIDAY RESORT, 23232 Nin

Kontakt i lokacija (KONJIČKI CENTAR LIBERTAS)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje