BRODOMEHANIKA d.o.o. servis brodova i motora

Tvrtka BRODOMEHANIKA d.o.o. Kučine, Podstrana, za servis brodskih i vanbrodskih motora i plovila
Servis brodova, Nautička oprema, Brodski rezervni djelovi
Kontakt podaci
21209 Mravince, HR
PODINE 3 A, KUČINE
Mobitel: 091 / 7849140
Fax: 021 / 382080
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2009
OIB: 53828748036
Zaposlenih: 5
Broj računa: HR2323300031100415595
Temeljni kapital: 377.400 HRK
Djelatnost (NKD): 33.15 Popravak i održavanje brodova i čamaca
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Tvrtka BRODOMEHANIKA d.o.o. servis brodova i motora, kvalitetno i profesionalno svojim klijentima pruža usluge održavanja motora i plovila, potpuno održavanje pogonskih strojeva, opremanje plovila dodatnom opremom i navigacijskim instrumentima te održavanje plovila.

Ovlašteni su serviseri za unutarnje i vanbrodske motore poznatih svjetskih proizvođača kao što su MerCruiser, CMD, WV Marine, Mercury, Mariner, Tohatsu, Suzuki Marine i pneumatskih i plastičnih plovila proizvođača Quicksilver, Valiant, Arvor i RIS Marine. Servisna radionica tvrtke Brodomehanika d.o.o. opremljena je svim potrebnim dijagnostičkim uređajima i alatima, rezervnim dijelovima i potrošnim materijalom. Servis obavljaju u skladu s propisima proizvođača, obavljaju sve radove vezane za popravke motora u garancijskom roku, generalne popravke motora, dijagnostiku i strojnu obradu motora, a sve to može se napraviti u radionici ili na terenu.

Osim navedenog Brodomehanika d.o.o. nudi i usluge servisa i popravka gumenjaka, bojanje i zaštita brodica bojama, ugradnja, servis i popravak brodske elektronike i brodske opreme.

BRODOMEHANIKA d.o.o., servis brodova i motora-vaš provjereni partner!

Proizvodi/usluge: BOJANJE I ZAŠTITA BRODICA BOJAMA , POPRAVAK GUMENJAKA , REMONT I SERVIS BRODOVA , SERVIS BRODSKE ELEKTRIKE I ELEKTRONIKE , SERVIS BRODSKE OPREME , SERVIS BRODSKIH MOTORA , SERVIS I POPRAVCI GUMENJAKA , SERVIS PLOVILA , SERVIS VANBRODSKIH MOTORA , SUHA MARINA , UGRADNJA, SERVIS I POPRAVCI BRODSKE ELEKTRONIKE , UGRADNJA, SERVIS I POPRAVCI BRODSKE OPREME

Galerija

servis brodova i motora BRODOMEHANIKA d.o.o.

Kontakt i lokacija (BRODOMEHANIKA d.o.o. servis brodova i motora)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...