KONOBA RINO - VINA PRELAC - SMJEŠTAJ B&B TINKA****

Vinarija obitelji Prelac nalazi se u mjestu Momjan i proizvodi vrhunska vina, Konoba Rino nudi bogatu istarsku kuhinji, Bed&Breakfast Tinka usluge smještaja, Istarska županija
Restorani, Vinogradarstvo, Sobe, apartmani, smještaj
Kontakt podaci
52462 Momjan, HR
DOLINJA VAS 23
Telefon: 052 / 779170
Web stranica: , ,
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Odgovorna osoba: Rino Prelac
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1995
Broj računa: HR6423800061145003599
Djelatnost (NKD): 11.02 Proizvodnja vina od grožđa
MBS: 91298946

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,83 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama


KONOBA RINO
Smještena u sjeverozapadnom dijelu Istre, na obroncima Bujštine, u srednjevjekovnom gradiću Momjanu, konoba Rino svojim gostima nudi toplu atmosferu uz otvoreni kamin, te ono najbitnije – vrhunske istarske specijalitete.
U ovom restoranu glavna je kuharica ujedno i vlasnica, te na roštilju na drva za goste sprema mesne delicije poput fiorentine, kobasica, bifteka i ombola. Dakako, ovdje se kušati mogu i njoki, fuži, mašnice s tartufima, šparoge, gulaš od boškarina, divljač te žgvacet od kokoške. Sva su jela naravno, spremljena od isključivo najkvalitetnijih sastojaka, dok je uređenje konobe tradicionalno i opuštajuće, a s terase seže pogled u predivnu prirodu.
Bitne su stavke vezane uz ovu konobu vino te maslinovo ulje, budući da u sklopu obitelji djeluju vrhunska vinarija i maslinarstvo Prelac.

VINA PRELAC
Zanimljivijim i privlačnijim krajolik Momjanštine čine nezaobilazne vinarije i konobe, te je prije dvadesetak godina obitelj Prelac utemeljila vinariju Prelac.
U ponudi imaju vrhunska autohtona vina: malvaziju, refošk i momjanski muškat. Na svojoj zemlji udomili su cabernet sauvignon i chardonnay, a udovoljili su prohtjevima i onih najzahtjevnijih te započeli proizvodnju pjenušca Blanc&Noir, Brut.

MASLINOVO ULJE
Izravno iz ploda masline proizvode maslinovo ulje sorti istarska bjelica, leccino, pendolino i frantoio. U roku 24 sata nakon branja, ručno ubrani plodovi maslina postupkom hladnog prešanja postaju ekstra djevičansko maslinovo ulje vrhunske kakvoće, punog okusa i zelenkaste boje.

SMJEŠTAJ TINKA****
Usluge smještaja nude se u tri udobne sobe u Bed & Breakfast Tinka kategorizirane s četiri zvjezdice. Sobe naziva Malvazija, Muškat i Refošk vedrih su vinskih boja, moderno namještene, opremljene prostranim francuskim ležajem, radnim stolom i kutkom za sjedenje. Gosti na raspolaganju imaju besplatni bežični internet, klima uređaj, TV sa satelitskim programom i minibar. Prostrana kupaonica opremljena je sušilom za kosu, besplatnim kozmetičkim potrepštinama te ogrtačem i papučama.
Za sve goste na raspolaganju je besplatan parking, a u ponudi je i najam bicikla.

Vina Prelac, ekstra djevičansko maslinovo ulje, Konoba Rino, smještaj u sobama Bed & Breakfast Tinka**** -dobro došli!

IZNAJMLJIVANJE SOBA
Naš Bed&Breakfast Tinka**** raspolaže sa tri sobe, Malvazija, Muš...
SAZNAJ VIŠE
KONOBA
Konoba Rino otvorena je davne 1988. godine i već dugi niz godina ...
SAZNAJ VIŠE
MASLINOVO ULJE
Maslinovo ulje sorti istarska bjelica, leccino, pendolino i frant...
SAZNAJ VIŠE
VINA PRELAC
Nezaobilazna odredišta Momjanštine naše su vinarije i konobe koje...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: CABERNET SAUVIGNON PRELAC , CHARDONNAY PRELAC , ISTARSKA KUHINJA , JELA OD DOMAĆE TJESTENINE , JELA OD TARTUFA , JELA S ROŠTILJA , MALVAZIJA PRELAC , MUŠKAT MOMJANSKI PRELAC , REFOŠK PRELAC , ROSÉ REFOŠK PRELAC , VINA , VINARIJA

Odjeli

PODRUM VINA PRELAC
DOLINJA VAS 19, 52462 Momjan
E-mail:
info@prelac.hr;
Telefon:

Galerija

KONOBA RINO
Bed & Breakfast Tinka****
Bed & Breakfast Tinka****
PASSITO GREGORIO
PJENUŠAC BLANC&NOIR, BRUT
MALVAZIJA ISTARSKA
MALVAZIJA ŠINJORA
CHARDONNAY
REFOŠK ROSE
REFOŠK
CABERNET SAUVIGNON
MOMJANSKI MUŠKAT
Ekstra djevičansko maslinovo ulje

Kontakt i lokacija (KONOBA RINO - VINA PRELAC - SMJEŠTAJ B&B TINKA****)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje