CAMPING KATE*** Kamping Kate Mlini

CAMPING KATE*** Mlini, obiteljski kamp okrenut je prema moru i okružen bujnom suptropskom vegetacijom veličine 7000 m2 i kapaciteta 180 osoba
Kampovi, Turizam, Restorani
Kontakt podaci
20207 Mlini, HR
TUPINA 1
Telefon: 020 / 487006
Mobitel: 091 / 7621958
Web stranica:
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2001
Zaposlenih: 3
Broj računa: HR7024070001100037090
Djelatnost (NKD): 55.30 Kampovi i prostori za kampiranje
MBS: 91232635

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,86 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Mali obiteljski kamp CAMPING KATE*** nalazi se nadomak Dubrovnika, a smješten je podno obronka strme Malaštice i okrenut prema moru pa gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na župsku uvalu i njezine raštrkane otočiće. Kamp Kate je okružen bujnom vegetacijom čempresa i raznog suptropskog raslinja. Ugodnom šetnjom stiže se do mjesta Mlini koje je istodobno selo i lučica, a ima brojne izvore pitke vode, kapelice, bujne vrtove i prekrasne plaže koje se prostiru duž uvale. Do Dubrovnika ili Cavtata može se doći brodicom uz uživanje u čistom morskom zraku.

Kamping Kate veličine 7000 m2 i kapaciteta 180 osoba opremljen je dvoma sanitarnim čvorovima, opskrbljen solarnim uređajima koji osiguravaju dovoljnu količinu tople vode, a posjeduje i vlastiti pogon za recikliranje.
Kako bi svojim gostima osigurali udobnost, djelatnici kampa trude se kamp održavati u besprijekornom stanju kako bi se boravak gostiju odvijao u toplom i prijateljskom okruženju. Za sva pitanja o izletničkim programima i aktivnostima u okruženju, poput ronjenja, jahanja, izleta brodom ili gastronomije uljudno i upućeno osoblje kampa Kate stoji na raspolaganju spremno da pomogne. Također nabavljaju brodske karte i raspored vožnji prema Dubrovniku i Cavtatu.

Kamping Kate

-plaža 400 m
-autobusna stanica 200 m
-prodavaonica 200 m
-Dubrovnik 8 km
-Cavtat 10 km
-ambulanta 1 km
-banka/bankomat 1 km
-WiFi dostupan

CAMPING KATE -Vaš idealan odmor !

AUTOKAMP
AUTOKAMP KATE Mlini-Kamping Kate je mali obiteljski kamping, nadomak Dubrovnika (8 km južno od starog grada), okružen bujnom vegetacijom drevnih čempresa i raznolikog suptropskog raslinja. Budući da je kamping smješten podno obronaka strme Malašnice i okrenut prema moru, uživat ćete u prekrasnom pogledu na župsku uvalu i njezine raštrkane otočiće. Ugodnom šetnjom stići ćete do slikovitog mjesta Mlini (nazvanog prema « mlinovima »). Istodobno selo i lučica, ovo ljupko mjesto podastire pogledu brojne izvore pitke vode, kapelice, bujne vrtove i lijepe plaže koje se nižu duž uvale. Vožnja brodicom prema Dubrovniku ili Cavtatu, poštedjet će vas prometnih gužvi dok uživate u čistome morskom zraku, pogleda uprtog prema pučini i obali. Naš je kamping opremljen dvama sanitarnim čvorovima, po jedan na svakoj razini. Opskrbljen je solarnim uređajima koji osiguravaju dovoljne količine tople vode. Također smo ponosni na naš vlastiti pogon za recikliranje.
SAZNAJ VIŠE
KAMP
KAMPING KATE nalazi se u Mlinima nadomak Dubrovnika. -Plaža 400mt, -Autobusna stanica 200mt, -Pradavaonica 200mt, -Dubrovnik 8km, -Cavtat 10km,m-camping-kate-1m-camping-kate-4 -Ambulanta-prva pomoć 1km, -Banka/bankomat 1km -WiFi doatupan Naše uljudno i upućeno osoblje je na vašem raspolaganju, spremno da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja o izletničkim programima i aktivnostima u okruženju, poput ronjenja, jahanja, izleta brodom, gastronomije i puno više. Treba samo pitati! Za vas također pribavljamo brodske karte i raspored vožnji prema Dubrovniku i Cavtatu.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

AUTO KAMP KATE
AUTO KAMP KATE
AUTO KAMP KATE
AUTO KAMP KATE
AUTO KAMP KATE
AUTO KAMP KATE
AUTO KAMP KATE
AUTO KAMP KATE
AUTO KAMP KATE
AUTO KAMP KATE
Camping kate*** kamping kate mlini 12
Camping kate*** kamping kate mlini 13

Kontakt i lokacija (CAMPING KATE*** Kamping Kate Mlini)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...