VINARIJA - KLET ZAGORSKI DVORI-VINARIJA I IZLETIŠTE MICAK - Marija Bistrica

O proizvodu / usluzi

Utkan u zelene brege bistričke, u samom podnožju vinograda, golemim trudom izgradili smo suvremen podrum - vinariju Micak, koristeći izvorne, prirodne materijale oblikovane u prikladnu arhitekturu. To je naše vinsko središte kojeg krasi uređen moderan podrumski prostor s posuđem od nehrđajućeg čelika i bariknim bačvama, dvorana kapaciteta 90 sjedećih mjesta i s vanjskim prostorom, terasom, kapaciteta 200 sjedećih mjesta. Sve to, naravno, treba doživjeti "u živo", a svaki nas posjet istinski razveseli, bili to hodočasnici ili drugi vinski poklonici, koji mogu kušati sva naša vina.
Vinarija je kapaciteta 70.000 litara, a vina su zaštićena oznakom zemljopisnog podrijetla i sva su u rangu kvalitetnih vina. U zadnje tri-četiri godine vinarija Micak osvojila je 20-ak zlatnih odličja za svoja vina na državnim i županijskim natjecanjima. Naša vinarija ima i šampiona kontinentalne Hrvatske: Cabernet sauvignon 2011. I zbog svega toga ponosno ističemo naše geslo: „Vina iz svetišta“.

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
KLET ZAGORSKI DVORI-VINARIJA I IZLETIŠTE MICAK

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje