JANJETINA ISPOD PEKE - KONOBA POD MURVU, VL. IVANA FILIPIĆ - Malinska

O proizvodu / usluzi

Najbolja janjetina ispod peke na otoku Krku nalazi se u konobi POD MURVU u Malinskoj. Pridružite nam se u prekrasnom ambijentu i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda. Dobro došli!
DOMAĆI SPECIJALITETI
Tradicija nam nalaže da u svojoj ponudi nudimo samo 100% domaće proizvode, stoga ako želite osjetiti okuse nekih davnih, zaboravljenih jelovnika, pridružite nam se u prekrasnom ambijentu... Samo proizvodi iz domaćeg uzgoja provjerene kvalitete, a naši su proizvodi, posebice sirevi i višestruko nagrađivani plaketama za izvrsnost u ponudi su konobe POD MURVU.
SAZNAJ VIŠE
KONOBA
Konoba POD MURVU iz Malinske, počela je s radom 2005 godine i do dana današnjeg njen moto je bio i ostao 100% domaće. Naše iskusno ugostiteljsko osoblje brine se da na vaš stol stignu samo proizvodi iz domaćeg uzgoja provjerene kvalitete, a naši su proizvodi, posebice sirevi i višestruko nagrađivani plaketama za izvrsnost. Kapacitet konobe je oko 80 mjesta, a postoji i mogućnost predbilježbe za obilježavanje raznih prigoda kao što su vjenčanja, pričesti, rođendani i slično. KONOBA POD MURVU, MALINSKA
SAZNAJ VIŠE
OVČJI SIREVI
Konoba POD MURVU je dobitnik ZLATNE PLAKETE za OVČJI SIR-KRČKI SIR na 11. izložbi Hrvatskih ovčjih i kozjih sireva 2010 godine. Dođite i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda-KONOBA POD MURVU Malinska.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: JANJETINA NA GRADELE , JANJETINA NA PADELU , JANJETINA S RAŽNJA , JELA ISPOD PEKE , JELA OD DOMAĆE TJESTENINE , JELA S ROŠTILJA , KOZJI SIREVI , MAKARUNI S GULAŠOM OD SUHOG MESA , MESNA JELA , NJOKI S GULAŠOM OD SUHOG MESA , PEČENA JANJETINA I JARETINA , SEOSKI TURIZAM , ŠURLICE

Kontakt i lokacija KONOBA POD MURVU, VL. IVANA FILIPIĆ