DM-montaža je tvrtka za proizvodnju i montažu namještaja po mjeri, opremanje apartmana i ureda
Namještaj, Stolarija, Tapetarsko-dekoraterske usluge
Kontakt podaci
47286 Mahično
MAHIČNO 67
Mobitel: 095 / 5187981
Telefon: 047 / 651091
Web stranica:
Kartično plaćanje: American, Visa, Mastercard, Maestro
Radno vrijeme
Ostale informacije
OIB: 55054613160
Zaposlenih: 1

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:00 - 15:00

O nama

SVJETSKI TRENDOVI, HRVATSKA KVALITETA I PRISTUPAČNE CIJENE
Provjereni partner u izradi namještaja i opremanju prostora. 

U nastavku Vam predstavljamo tvrtku DM Montaža iz okolice Karlovca, nezaobilaznog partnera u opremanju doma, poslovnog prostora ili apartmana. Bez obzira tražite li klasiku ili najnovije trendove, luksuz ili jednostavnost, potpuni makeover ili krećete iz početka ova mala simpatična tvrtka ostavit će Vas bez daha i pretvoriti prostor u pravu oazu uživanja.

Dotrajali namještaj ili novi početak, uređujete apartman i u potrazi ste za majstorom koji će Vam pomoći planirati, savjetovati Vas, kvalitetno izraditi sve po željama, dostaviti, stručno montirati s garancijom i to u opuštenoj prijateljskoj atmosferi?

Uselili ste u novi stan i trebate namještaj po svome ukusu i mjeri, namještaj visoke estetske vrijednosti i precizne izrade koji će trajati dugi niz godina?

Tvrtka izrađuje krevete, kuhinje, stolove i stolice vrhunskog dizajna i kvalitete materijala. U ponudi je i izrada ormara, komoda, cjelokupan asortiman uredskog namještaja kao i hespo madraci te podnice, a sve možete birati iz palete od preko 50 nijansi i boja. Detaljima se posvećuje posebna pozornost, a Vaše želje se maksimalno poštuju. Moderna rasvjeta pružit će Vam jedinstveni ugođaj zbog kojeg ćete uživati u svakome trenutku provedenom u kuhinji ili dnevnom boravku.

Uz prodaju novoga, tvrtka popravlja i stari namještaj.
DJEČJE SOBE DNEVNI BORAVCI GARDEROBNI ORMARI IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI KREVETI KUHINJE KUHINJE PO MJERI KUHINJSKI NAMJEŠTAJ KUPAONSKI NAMJEŠTAJ MONTAŽA NAMJEŠTAJA OPREMANJE HOTELA OPREMANJE INTERIJERA OPREMANJE POSLOVNIH PROSTORA OPREMANJE UGOSTITELJSKIH OBJEKATA ORMARI POPRAVAK NAMJEŠTAJA SPAVAĆE SOBE TAPECIRANJE NAMJEŠTAJA TAPICIRANJE I UREĐENJE HOTELSKOG I APARTMANSKOG SJEDEĆEG NAMJEŠTAJA UGRADBENI ORMARI UGRADNJA I MONTAŽA NAMJEŠTAJA UREDSKI NAMJEŠTAJ UREDSKI NAMJEŠTAJ PO MJERI VRATA

Odjeli

Izrada i montaža namještaja po mjeri
47000 Karlovac

Galerija

Dm-montaža j.d.o.o. 2
Dm-montaža j.d.o.o. 3
Dm-montaža j.d.o.o. 4
Dm-montaža j.d.o.o. 5
Dm-montaža j.d.o.o. 6
Dm-montaža j.d.o.o. 7
Dm-montaža j.d.o.o. 8
Dm-montaža j.d.o.o. 9
Dm-montaža j.d.o.o. 10
Dm-montaža j.d.o.o. 11
Dm-montaža j.d.o.o. 12
Dm-montaža j.d.o.o. 13

Kontaktirajte DM-montaža j.d.o.o.

Naša lokacija

PRONAĐI TVRTKU
PRONAĐI BANKOMAT
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!
* Npr. naziv tvrtke
* Filter po uslugama
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!