TROMILJA BENZIN d.o.o.

Benzinska postaja TROMILJA BENZIN iz Lozovca nudi sve vrste pogonskih goriva, lož ulje i autoplin, a u sklopu se nalazi i caffe bar Auto bar, Šibenska županija
Benzinske postaje, Ugostiteljstvo
Kontakt podaci
22221 Lozovac
TROMILJA 1/A
Mobitel: 091 / 2206351
Fax: 022 / 778005
Web stranica: www.tromilja-benzin.hr,
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2002
OIB: 04694282280
Broj računa: HR9624020061100293744
Temeljni kapital: 2.000.000 HRK
Djelatnost (NKD): 47.19 Ostala trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Više od 10 milijuna kuna
MBS: 060002367

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama


Tromilja benzin benzinska postaja
nalazi se u Lozovcu, 8 km sjeveroistočno od Šibenika i 3 km od izlaza na autocestu. Nudi sve vrste pogonskih goriva najviše kvalitete, lož ulja te auto plin.

Dostavu lož ulja, brzo i povoljno, vrše za fizičke i pravne osobe. Opremljeni su dvjema cisternama različitog obujma te mogu zadovoljiti potrebe malih i velikih potrošača.

Na prostoru benzinske postaje TROMILJA BENZIN nalaz se veliki parking za kratki odmor putnika i turističkih grupa koje putuju autobusom.

U sklopu benzinske postaje nalazi se Caffe baru "Auto bar" s otvorenom terasom. U ugodnom ambijentu gosti se mogu opustiti uz jutarnju kavu i novine, te velik izbor toplih i hladnih napitaka.

Tvrtka TROMILJA BENZIN d.o.o. je u privatnom vlasništvu, osnovana 2002. godine od kada uspješno posluje. Sa sjedištem se nalazi u mjestu Lozovac, na području Šibenske županije.

Benzinska postaja TROMILJA BENZIN-sve vrste pogonskog goriva najviše kvalitete, lož ulja i auto plina-vrhunska kvaliteta, najbolja usluga!

AUTO PLIN
Tromilja benzin benzinska postaja nalazi se u Lozovcu, 8 km sjeveroistočno od Šibenika, na cesti Šibenik – Skradin. Nudimo sve vrste pogonskih goriva najviše kvalitete (Eurosuper 95, Eurosuper 98, Plavi diesel, Eurodiesel), lož ulja i autoplina. Kako bi ispunili zahtjeve naših klijenta već dugi niz godina vršimo i dostavu lož ulja fizičkim i pravnim osobama, malim i velikim potrošačima.
SAZNAJ VIŠE
DOSTAVA LOŽ ULJA
Benzinska postaja TROMILJA BENZIN nalazi se u Lozovcu, 8 km sjeveroistočno od Šibenika i 3 km od izlaza na autocestu. Prodaju sve vrste pogonskih goriva, lož ulja i auto plina. Brzo i povoljno dostavljamo lož ulje na Vašu adresu. Opremljeni smo dvjema cisternama različitog obujma, te možemo lako zadovoljiti potrebe malih i velikih potrošača. Lož ulje dostavljaju na području cijele Šibenske županije.
SAZNAJ VIŠE
LOŽ ULJE
Na našoj benzinskoj postaji nudimo gorivo iznime kvalitete Eurosuper 95, Eurosuper 98, Plavi diesel, Eurodiesel, lož ulja i autoplina. Tromilja benzin benzinska postaja nalazi se u Lozovcu, 8 km sjeveroistočno od Šibenika, na cesti Šibenik – Skradin.
SAZNAJ VIŠE
PLIN U BOCI ZA KUĆANSTVO
Na benzinskoj postaji Tromilja benzin može se kupiti plin u bocama za kućanstvo. Tromilja benzin benzinska postaja nalazi se u Lozovcu, 8 km sjeveroistočno od Šibenika, na cesti Šibenik – Skradin.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

BENZINSKA POSTAJA TROMILJA BENZ
BENZINSKA POSTAJA TROMILJA BENZ
CAFFE BAR "AUTO BAR"
CAFFE BAR "AUTO BAR"
BENZINSKA POSTAJA TROMILJA BENZ
CAFFE BAR "AUTO BAR"
BENZINSKA POSTAJA TROMILJA BENZ
Dostava lož ulja
Dostava lož ulja

Kontakt i lokacija (TROMILJA BENZIN d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...